MottiNetti – helpoin tapa hankkia polttopuuta

MottiNetti on netissä toimiva polttopuupalvelu, joka on suunniteltu asiakkaillemme polttopuun ostamiseen tai myymiseen. Polttopuun lisäksi saat hyödyllistä tietoa puun ominaisuuksista lämmönlähteenä ja tehokkaista lämmitystavoista.

MottiNettiin

Puu on hyvä lämmönlisä asumiseen. Lisälämpöä kannattaa tuottaa puulla, varsinkin kovilla pakkasilla, jolloin energian tarve on suurin. Parhaan tuloksen saat käyttämällä massiivisia varaavia tulisijoja. Hyvälläkään tulisijalla ei ole virkaa ilman hyvälaatuista polttopuuta.

MottiNetti-palvelussa käytössäsi ovat:

Polttopuun osto
Polttopuun myyjät löydät paikkakunnittain ja puulajeittain hakutoiminnolla. Yhteystiedot ovat käytettävissäsi ja voit tehdä tilauksia suoraan myyjän kanssa, vaikkapa sähköpostilla.

Lämmittäminen
Täältä löydät hyödyllistä tietoa puun ominaisuuksista lämmönlähteenä, varastoinnista ja tehokkaista lämmitystavoista. Puuenergialaskurilla voit laskea käyttämäsi lämmityksen energiamäärän ja tarvitsemasi polttopuun määrän.

Palvelut puunmyyjille
Mikäli olet jo ilmoittautunut MottiNettiin puun myyjäksi, voit kirjautumalla palveluun helposti päivittää omia tietojasi sekä myytävien tuotteidesi tietoja. Ellei sinulla vielä ole tunnuksia, mukaan pääset helposti täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Puun myyjältä edellytämme, että puukauppa on pysyväisluonteista, myytävä puu on kotimaista ja myyjä on arvonlisäverovelvollinen.

MottiNetti on kehitetty yhteistyönä alueellisten Metsäkeskusten kanssa.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top