Blogit

Aurinkosähköjärjestelmän investoinnin kannattavuus

Antti Martikainen 14.12.2017

Investointien kannattavuuden määrityksessä laskenta aloitetaan usein määrittämällä investoinnista saatavat hyödyt ja koko pitoajan kustannukset eli investoinnin kustannukset sekä käyttö- ja kunnossapitokustannukset.

Arvoisat sähköautoilijat, tervetuloa lataamaan!

Jere Anttalainen 8.12.2017

Onnittelut loistavasta valinnasta autoilussa! Haluamme kutsua Teidät mukaan VoimaPiste-etuasiakkuuteen. Kampanjaetuna tarjoamme nyt VoimaPiste-latausverkon käyttöä maksutta. Samalla kutsumme Teidät mukaan kehittämään VoimaPiste-palveluamme.

Vastuullinen toiminta tuottamaan rahaa

Kati Huumo 30.11.2017

Järjestimme tänään yritysasiakkaille suunnatun kysyntäjousto-webinaarin. Tilaisuus oli meille tärkeä merkkipaalu, sillä kyseessä oli Savon Voiman historian ensimmäinen asiantuntijawebinaari. Oli ilahduttavaa saada linjoille runsaasti kuulijoita useilta eri toimialoilta. Johtava asiantuntijamme Jussi kävi läpi muun muassa sitä, mitä kysyntäjousto käytännössä tarkoittaa, mikä on virtuaalivoimalaitos ja kuinka yritys voi osallistua kysyntäjoustoon ansaiten samalla rahaa.

Helppo ja luotettava kehittyy – Digitalisaatio ja IoT tulevat Savon Voiman kaukolämpöpalveluihin

Aku Hiltunen 9.11.2017

Kuluva vuosi on ollut kiireinen, kun olemme tuoneet kaukolämpöasiakkaille heidän arkeaan helpottavia palveluita niin energiansäästöön, laiteuusintaan kuin tekniseen kunnossapitoon. Nyt luvassa on kuitenkin vielä jotain aivan uutta. Savon Voima ryhtyy tarjoamaan asunto-osakeyhtiöille mahdollisuutta siirtyä talotekniikassa nykyaikaan älykkään lämmönsäädön avulla.

Valintoja maailman parhaaksi

Kati Huumo 1.11.2017

Perinteinen energia-ala muovautuu parhaillaan suuren murroksen rattaissa. Tämä muutos yhdessä kiihtyvän digitalisaation kanssa, ohjaa meidät kyseenalaistamaan olemassa olevat toimintatavat sekä kehittämään tilalle täysin uusia innovatiivisia ratkaisuja sekä palveluita. Murros tuo suuria roolimuutoksia niin energiayhtiöille itselleen kuin myös heidän asiakkailleen.

Muuttajan sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Kati Huumo 25.10.2017

Kuunvaihde lähestyy ja se tietää monelle muuttajalle kiireitä ja pari hikikarpaloa otsalle. Olet ehkä kirjoittanut sanomalehden kulmaan jo hieman muistilistaa aamukahvin tippuessa tai kerännyt ostosreissujen yhteydessä lähikaupan Lissulta banaanilaatikoita pakkaamista varten.

Vakaa voimajärjestelmä rakennetaan yhdessä

Jussi Puranen 13.10.2017

Sähkö pyörittää elämäämme. Se on turhan usein käyttäjälleen liian näkymätön, kunnes se häviää kokonaan. Suomessa on totuttu huipputason varmuuteen sähkönjakelussa. Kantaverkkoyhtiö Fingrid huolehtii sähkön tuotannon ja kulutuksen jatkuvasta tasapainosta, raskas teollisuus saa pyörittää rattaitaan yötä päivää ja kotona voimme lyödä kiukaan tai uunin päälle koska vain.

Visioni sähköisestä liikenteestä

Jere Anttalainen 10.10.2017

Tulevaisuuden visioni on, että paikasta toiseen siirtymiseen käytettävä aika lyhenee uusien teknologioiden myötä ja autonomisuus vakiintuu kaikille elämän osa-alueille, varsinkin matkustamiseen ja tavaran liikkumiseen.

Aurinkosähköjärjestelmien edut ja hyödyt

Nea Tuomainen 2.10.2017

Aurinkosähköjärjestelmällä voit tuottaa sähköä omaan käyttöön nykyaikaisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Aurinkopaneeleiden tuotto korvaa ostosähkön määrää ja tuo samalla omavaraisuutta.

1

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala
asiakaspalvelu
017 224 400
vaihde 017 223 111

Maksuttomat 24H vikapalvelunumerot:
Sähköviat:
0800 307 400
Kaukolämpöviat:
0800 307 800

Scroll to top