Muuttajan sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Kati Huumo 25.10.2017

Kuunvaihde lähestyy ja se tietää monelle muuttajalle kiireitä ja pari hikikarpaloa otsalle. Olet ehkä kirjoittanut sanomalehden kulmaan jo hieman muistilistaa aamukahvin tippuessa tai kerännyt ostosreissujen yhteydessä lähikaupan Lissulta banaanilaatikoita pakkaamista varten. Saattaa se naapurin Ollin peräkärryn lainaaminenkin hiukan jo jännittää…osaako sen kanssa edes peruuttaa? Entäs se muuttoilmoitus?

Oli niin tai näin, liittyy muuttoon aina suuri määrä muistettavia asioita, eikä sähkösopimus yleensä ole ihan ensimmäisenä mielessä. Kynttilänvalo on tunnelmallista, mutta on se eri kiva kantaa muuttolaatikot uuteen asuntoon valojen palaessa ja saa muuttoapulaisten talkoojuomatkin jääkaappiin jäähtymään.

“Muuttajan sähkösopimus hoitui hetkessä. Kiitos nopeasta palvelusta.”- Virpi, 48v

Me Savon Voimalla haluamme auttaa sinua. Meiltä saat muuttajan edullisen sähkösopimuksen koko Suomen alueelle. Sähkön kilpailutus on aikaa vievää puuhaa, joten samalla säästyt siltäkin vaivalta. Muutatpa siis Tuusniemeltä Kuopioon tai vaikka Inarista Hankoon, voit valita savolaista voimaa.

Tilaamalla meiltä sähköt uuteen kotiisi, varmistamme puolestasi, että muuttopäivänä sähköt ovat valmiiksi kytkettynä uudessa osoitteessasi. Mikäli suuntaat muualle Suomeen, huolehdimme myös siitä, että uusi paikallinen sähkönsiirtoyhtiö tekee uuteen osoitteeseesi verkkopalvelusopimuksen. Helppoa ja huoletonta.

“Kyllä oli helppo tehdä sähkösopimus elämäni ensimmäisen kerran!”- Jonna, 19v

Moni pohtii sitä, että mitä tapahtuu määräaikaiselle sähkösopimukselle muuttotilanteessa. Muuttaessa vanha sähkösopimus päättyy aina, oli se sitten määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Eli siinä mielessä muutto on hyvä hetki tarkistaa myös maksamasi sähkön hinta. Tehdessäsi uuden sopimuksen kanssamme, voimme kirjallisella luvallasi päättää myös vanhan sopimuksen puolestasi, riippumatta siitä minkä sähköyhtiön asiakas tällä hetkellä olet. Ja taas on yksi asia vähemmän hoidettavanasi ja voit keskittyä olennaiseen.

”Jo oli nopeaa - kaikki asiat selvisivät yhdellä puhelinsoitolla.”- Mauri, 65v

Jos muuttoon on vähintään kaksi viikkoa aikaa, on ehdottomasti kätevin tapa tilata uuden kodin sähkösopimus verkkopalvelumme kautta. Mikäli muuttoauton valot näkyvät jo kulman takaa, on hyvä olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua sopimuksen tekemiseen ja muuttamiseen liittyvissä asioissa ja vastaamme kysymyksiisi, koski ne sitten energian käyttöä, sähkösopimuksia tai vaikka laskutusta.

Toivotamme huoletonta muuttoa ja onnea uuteen kotiin!

Kati Huumo
Kati Huumo Asiakkuuskoordinaattori Puhelin 044 723 7789

Lähetä kommenttisi

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top