°Kauko Keskus

Kiinteistön kaukolämpölaitteet ovat tyypillisesti kestäviä ja hyvin pitkäikäisiä. Jossain vaiheessa nekin lopulta tulevat käyttöikänsä päähän. Uusintatarpeet kannattaa ennakoida, eikä jäädä odottamaan esimerkiksi lämmönsiirtimen puhkeamista.

Uudet kaukolämpölaitteet kiinteään hintaan

Vaikka tekniikkamme on viimeisintä huutoa, mikään laite ei ole ikuinen. Siksi tarjoamme kaukolämpölaitteiden uusinnan kokonaispalveluna ja kiinteään hintaan. Laitteet uusitaan aina kokonaisuus huomioiden, jotta lämpöä riittää taas vuosikymmeniksi eteenpäin. Työlle ja laitteille myönnämme kahden vuoden takuun.

Kaukolämpölaitteiden uusinnan yhteydessä on syytä pohtia myös lämmitysverkoston kunto. Kokonaispalveluun voidaan sisällyttää lämmitysverkoston tasapainotus, jolla parannetaan energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä.

Tarjoamme älykkäät ja nykyaikaiset lämmönvaihtimet myös uudiskohteisiin. Lämmönvaihtimen ajastus- ja lämmitysjaksot säästävät energiaa ja pitävät lämpötilan aina mukavana oikeaan aikaan.

Kysy tarjous liittymisen yhteydessä!

°Kauko Keskus -palvelun toimitussisältö:

  • Katselmus: Teemme uusinnasta katselmuksen asiakkaan kanssa paikan päällä kiinteistössä. Katselmuksessa sovimme muutostyön laajuudesta ja yksityiskohdista asiakkaan toiveet huomioiden.
  • Mitoitus: Teeme uusien laitteiden mitoituksen käytössämme olevien tarkkojen mittaustietojen perusteella.
  • Tarjouspyynnöt kokonaistoimituksesta: Lähetämme tarjouspyynnöt kokonaistoimituksesta LVI-urakoitsijoille ja hoidamme urakkakilpailutuksen.
  • Laiteuusinnan tarjoaminen asiakkaalle: Tarjoamme laiteuusinnan kiinteällä hinnalla ja työn toteuttaa valitsemamme LVI-urakoitsija. Teemme asiakkaan kanssa rakennuttamissopimuksen ja urakoitsijan kanssa pienurakkasopimuksen.
  • Työn toteutus ja luovutus: Työ toteutetaan ja valvotaan sovittuna aikana. Työn valmistuttua luovutamme sen asiakkaalle.
  • Takuuaika: Työlle ja laitteille myönnämme kahden vuoden takuun.

Ota yhteyttä

Aku Hiltunen
Aku Hiltunen Tekninen asiakkuuspäällikkö Puhelin 044 723 7157

ota yhteyttä ja pyydä lisätietoa!

Tutustu myös muihin kaukolämmön palveluihin

°Kauko Huoleton säästää aikaa, rahaa ja paljon vaivaa!

°Kauko Huoleton

Lämmönkulutuksen optimointi ja vastuu lämmönjakokeskuksen uusimisesta ja toiminnasta, kaikki kiinteällä kuukausimaksulla.

Tutustu °Kauko Huoleton -palveluun

°Kauko Talkkari - energiansäästöä tekoälyn avulla - Savon Voima

°Kauko Talkkari

°Kauko Talkkari huomioi sääennusteen ja ennakoi tulevat muutostarpeet lämmityksen säädössä. Oppiva tekoäly mahdollistaa myös tehopiikkien leikkaukset.

Tutustu °Kauko Talkkariin

°Kauko Kunto - Kaukolämpölaitteiden kuntotarkastus - Savon Voima

°Kauko Kunto

Laitteiden korjaustarpeen selvittäminen etukäteen voi säästää merkittävästi huoltokustannuksia. Nyt saat kuntotarkastuksen vaivattomasti kokonaispalveluna.

Tutustu °Kauko Kunto -palveluun

°Kauko Sula - Katujen ja pihojen sulanapito kaukolämmöllä - Savon Voima

°Kauko Sula

Sulanapito lisää turvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä vähentää huoltokustannuksia. Ei enää liukkautta ja hiekoittamisen sekä lumityöt voi unohtaa.

Tutustu °Kauko Sula -palveluun

°Kauko Vihreä pienentää hiilijalanjälkeäsi

°Kauko Vihreä

°Kauko Vihreä tuotetaan täysin uusiutuvilla energialähteillä sekä kiinteistöissä ja teollisuudessa syntyvillä hukkalämmöillä.

Tutustu °Kauko Vihreä -palveluun

Liity Savon Voiman kaukolämpöön

Liity kaukolämpöön!

Kaukolämpöön liittyminen on helppoa. Kun harkitset liittymistä, varmista ensin onko kiinteistösi kaukolämmitysalueella ja ota meihin yhteyttä.

Kaukolämpöön liittyminen

Seuraa omaa lämmönkäyttöäsi - Väppi | Savon Voima

Väppi-kulutusseuranta

Henkilökohtaisessa Väppi-palvelussa voit seurata omaa lämmönkäyttöäsi aina vuositiedoista tuntikäyttötietoihin saakka.

Tutustu Väppiin

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top