Kaukolämpölaitteiden uusinta

Hallittu laiteuusinta on aina parempi kuin hätäinen vaihto

Kiinteistön kaukolämpölaitteet ovat tyypillisesti kestäviä ja hyvin pitkäikäisiä. Kuitenkin jossakin vaiheessa ne tulevat käyttöikänsä päähän ja vaativat uusintaa. Korjaustarpeet kannattaa ennakoida eikä jäädä odottamaan, että esimerkiksi lämmönsiirrin puhkeaisi. Ennakkoon hyvin suunniteltu uusinta on aina parempi kuin hätäinen vaihto.

Uudet kaukolämpölaitteet kiinteään hintaan

Nyt saat kaukolämpölaitteiston uusinnan meiltä kokonaispalveluna ja kiinteään hintaan. Kaukolämpölaitteet uusitaan aina kokonaisuus huomioiden, jotta uudet laitteet palvelevat taas pitkään ilman huolia. Kaukolämpölaitteiden uusinnan yhteydessä on syytä pohtia myös lämmitysverkoston kunto. Kokonaispalveluun voidaan sisällyttää myös lämmitysverkoston tasapainotus, jolla parannetaan energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä.

Taloyhtiöille saatavilla myös Kaukolämpö Huoleton -palveluna

 

Helppo ja varma uusinta

Laiteuusinnan toimitussisältö

  • Katselmus: Teemme uusinnasta katselmuksen asiakkaan kanssa paikan päällä kiinteistössä. Katselmuksessa sovimme muutostyön laajuudesta ja yksityiskohdista asiakkaan toiveet huomioiden.
  • Mitoitus: Teeme uusien laitteiden mitoituksen käytössämme olevien tarkkojen mittaustietojen perusteella.
  • Tarjouspyynnöt kokonaistoimituksesta: Lähetämme tarjouspyynnöt kokonaistoimituksesta LVI-urakoitsijoille ja hoidamme urakkakilpailutuksen.
  • Laiteuusinnan tarjoaminen asiakkaalle: Tarjoamme laiteuusinnan kiinteällä hinnalla ja työn toteuttaa valitsemamme LVI-urakoitsija. Teemme asiakkaan kanssa rakennuttamissopimuksen ja urakoitsijan kanssa pienurakkasopimuksen.
  • Työn toteutus ja luovutus: Työ toteutetaan ja valvotaan sovittuna aikana. Työn valmistuttua luovutamme sen asiakkaalle.
  • Takuuaika: Työlle ja laitteille myönnämme kahden vuoden takuun.

Lataa tästä Kaukolämpölaitteiden uusinta -esite (pdf)

ota yhteyttä ja pyydä lisätietoa!

Ota yhteyttä

Aku Hiltunen
Aku Hiltunen Tekninen asiakkuuspäällikkö Puhelin 044 723 7157

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top