Kodin lisäturva tuo mielenrauhaa sekä taloudellista suojaa arjen yllättäviltä harmeilta.

Kodin lisäturva poistaa kotivakuutuksen omavastuuosuuden

Kännykän, tietokoneen tai pesukoneen hajoaminen, polkupyörän varkaus tai vaikkapa astiapesukoneen aiheuttama vesivahinko ovat aina ikäviä tapahtumia, jotka aiheuttavat yllättäviä kuluja sekä mielipahaa. Kotivakuutus suojaa näissä tilanteissa, mutta omavastuuosuus jää yleensä itselle maksettavaksi.

Tee sähkösopimus ja lunasta Kodin lisäturva maksutta käyttöösi!

Savon Voiman Kodin lisäturva -ryhmävakuutus astuu silloin avuksesi korvaamalla omavastuuosuuden kotivakuutuksesta. Kun saat kotivakuutuksestasi korvausta ja korvaus ylittää omavastuuosuuden, Kodin lisäturva korvaa omavastuuosuutesi jopa 500 euroon saakka.

Vakuutus on voimassa Savon voiman uusille asiakkaille, joiden TakuuVoima 2 vuotta-sähkönmyyntisopimus on tullut voimaan Kodin Lisäturva-kampanjan aikana (1.10.2018 alkaen ja sen jälkeen), ja joille on sopimuksen solmimisen yhteydessä kerrottu tästä ryhmävakuutuksesta.

 

Esimerkki Kodin lisäturvasta

Netta kiirehtii yliopiston luennolle. Kännykkä lipsahtaa Netan kädestä ja putoaa asfaltille. Voi ei, näyttö on palasina!

Huoltoliike arvioi näytön korjauksen kustantavan 190 euroa ja Netan kotivakuutuksen omavastuu on 150 euroa. Netalle maksettavan korvauksen määrä jää siis vain 40 euroon. Sillä ei vielä puhelinta korjata. Ja se jos mikä harmittaa tiukan talouden opiskelijaa!

Mutta sitten Netta muistaa, että sai Savon Voiman sähkönmyyntisopimuksen mukana maksuttoman edun, Kodin lisäturva -ryhmävakuutuksen. Kodin lisäturva korvaa kotivakuutuksen omavastuuosuuden (150 €), joten Netalle maksettavan korvauksen kokonaismäärä on lopulta täydet 190 euroa. Netalle ei siis muodostu laisinkaan kustannuksia puhelimen korjaamisesta. Opiskelijan kukkaro kiittää!

 Tee edullinen kaksivuotinen TakuuVoima-sähkösopimus kanssamme.

TakuuVoima 2 vuotta on määräaikainen sähkösopimus, jossa kuukausimaksu ja energian hinta säilyvät samana koko kahden vuoden sopimusjakson ajan. Kodin lisäturva sekä Avainturva kuuluvat asiakasetuina maksutta sopimukseen.

Tutustu TakuuVoimaan
  • 2 vuoden määräaikainen, kiinteähintainen sopimus
  • Sisältyvät edut: Kodin lisäturva ja Avainturva
Tee sähkösopimus

 Ryhmävakuutuksen myöntää:
AIG Europe Limited sivuliike, Kasarminkatu 44, 00130 Helsinki, puh. 020 322 655, Y-tunnus: 2488582-7

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala
asiakaspalvelu
017 224 400
vaihde 017 223 111

Maksuttomat 24H vikapalvelunumerot:
Sähköviat:
0800 307 400
Kaukolämpöviat:
0800 307 800

Scroll to top