Väre

Väre Oy | Muutakin kuin vain sähköyhtiö | väre.fi

Savon Voiman sähkönmyynti siirtyi Väreelle 1.1.2019

Tulevaisuuden energiapalveluyhtiö – asiakkaan etu edellä

Väre tarjoaa sähköenergiaa sekä moderneja energiapalveluja kuluttajille sekä kaiken kokoisille yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa kilpailukykyisiä ja joustavia sähkösopimuksia, valtakunnallisia asiakasetuja sekä arkea helpottavia kodin ja asumisen palveluita, kuten vakuutuksia, laadukkaita turvallisuusratkaisuja ja aurinkosähköjärjestelmiä. Väreen tarjoamaan kuuluvat lisäksi liikkumisen palvelut, kuten sähköautojen kasvava latausverkosto sekä vastuullisen yrityksen liiketoimintaa tukevat kysyntäjousto- ja salkunhallintapalvelut.

Ostitko sähkön aiemmin Savon Voimalta?

Mikäli sinulla oli voimassaolevia sähkönmyyntisopimuksia Savon Voima Oyj:n kanssa, ne siirtyivät sellaisenaan ja automaattisesti Väre Oy:n sopimuksiksi 1.1.2019 alkaen. Tuotenimet sekä sähkönmyyntiehdot säilyvät muutoksessa ennallaan. Sähkön myyntihinnat säilyvät myös ennallaan kaikissa muissa tuotteissa, paitsi KestoVoima, KestoVoima Plus sekä VetoVoima, joiden hinnat muuttuivat markkinahintojen muutoksesta johtuen 1.1.2019 alkaen. Jos sinulla ei ole sähkönmyyntisopimuksia Savon Voiman kanssa, Väreen startti ei aiheuta sähkönsiirron tai kaukolämmön osalta mitään muutoksia nykytilanteeseesi.

Sähkönsiirrosta Väreen asiakkaille huolehtii paikallinen jakeluyhtiö, joka Savon Voiman asiakkaille on edelleen Savon Voima Verkko Oy. Savon Voima jatkaa myös edelleen kaukolämmön tuotantoa ja jakelua sekä sähköntuotantoa alueellaan. Jatkossa saat erilliset laskut Savon Voimalta sähkönsiirrosta ja Väreeltä sähkönmyynnistä.

Lue lisää:

Väre – Uusi energiapalveluyhtiö aloittaa vuodenvaihteessa
Laskutus ja muut käytännön muutokset Savon Voiman sähkönmyynnin asiakkaille

Tiedotteet:

24.8.2018
Uuden energiapalveluyhtiön toimitusjohtajaksi Juha Keski-Karhu – yhtiön nimi julki lähiaikoina

21.6.2018
Suomen neljänneksi suurin ja kasvuhaluisin energiapalveluyhtiö on perustettu

Unohtaminen on inhimillistä - Avainturva

Avainturva-ryhmävakuutus on automaattisesti voimassa kaikilla kuluttaja-asiakkailla, jotka ostavat sähkön Väreeltä.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja 500 euroon saakka ilman omavastuuta. Etu siirtyi entisellä sisällöllä Väreen asiakkaille. Avainturva korvaa kodin, vapaa-ajanasunnon tai henkilöauton avaimen häviämisestä koituvia kuluja 500 euroon saakka Suomessa. Ryhmävakuutus korvaa yhden vahingon/vakuutettu kalenterivuodessa.

Tarkista, että sinulla on voimassa oleva sähkösopimus Väreen kanssa sekä kotiin että kesäasunnolle, niin elämä on entistä huolettomampaa.

Lue lisää

PriWatti-palvelu vaihtaa nimeä - jatkossa Väppi

PriWatti-palvelu vaihtoi nimeä

PriWatti-palvelun nimi muuttui VÄPPI-­palveluksi ja se löytyy sekä Väreen että Savon Voiman palveluvalikoimasta. Voit ladata sen maksutta iOs- ja Android -sovelluskaupoista. Kummankin yhtiön nettisivuilta löytyy lisäksi linkki palvelun selainversioon.

Kirjaudu Väppiin – väppi.fi 

   

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top