Kysyntäjousto

Kysyntäjousto tarjoaa hyvät säästömahdollisuudet yrityksille. Se mahdollistaa tuhansien, jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt vuositasolla. Mikäli yrityksellä on sellaista tuotantoa ja sähkönkulutusta, jota voidaan tarpeen tullen säätää, on mahdollista osallistua kysyntäjoustoon. Sähkönkulutuksen ohjaamisesta ja varallaolosta maksetaan korvaus.

Savon Voiman tarjoama JoustoVoima on helppo, nopea ja riskitön väylä osallistua kysyntäjoustoon. JoustoVoima soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuden yrityksille, suurille taloyhtiöille ja liikehuoneistoille, kaupoille kylmälaitteineen, kasvihuoneille, kylmävarastoille, datakeskuksille sekä vedenpumppaamoille. Mahdollisuuksia on lukuisia! Ottamalla meihin yhteyttä kartoitamme maksutta oman yrityksesi joustopotentiaalin ja sen tuottomahdollisuudet.

Sähköverkkoon kytketään yhä enemmän sähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. Tällainen tuotanto on ympäristöystävällistä, mutta sitä ei voi säätää kulutuksen mukaan. Kun tuotanto ei jousta, täytyy kulutuksen joustaa. Tarvitaan kysyntäjoustoa, eli sähkönkäytön ajoittamista paremmin tuotannon mukaan. Siksi me perustimme virtuaalivoimalaitoksen.

Savon Voiman virtuaalivoimalaitos tuo tasapainoa sähköverkkoon. Se varmistaa sähkön tuotannon ja kulutuksen välistä tasapainoa ja sähkön riittävyyttä. Virtuaalivoimalaitoksen säätövoima perustuu yritysten sähkönkäyttöön, jota voidaan tarvittaessa ajoittaa ja säätää markkinoiden liikkeiden mukaan ilman, että se vaikuttaa yrityksen toimintaan. Tämä on JoustoVoimaa, johon osallistumisesta maksetaan yrityksille korvaus.

 

Tutustu JoustoVoima-sopimukseen

Onko yritykselläsi sähkönkäyttöä, jonka joustovoimaa voisit hyödyntää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.  

JoustoVoima - Osallistu kysyntäjoustoon – pienennä yrityksesi sähkökuluja

JoustoVoima - Osallistu kysyntäjoustoon – pienennä yrityksesi sähkökuluja

Tutustu JoustoVoimaan!

JoustoVoima-sopimuksella yrityksesi sähkönkäyttöä tai osaa siitä säädetään tarvittaessa sähkön tuotannon ja kysynnän välisen tasapainon saavuttamiseksi.

Tutustu JoustoVoima-sopimukseen

Ota yhteyttä!

 
 
 

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top