Osallistu kysyntäjoustoon – pienennä yrityksesi sähkökuluja

Sähköverkkoon kytketään yhä enemmän sähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. Tällainen tuotanto on ympäristöystävällistä, mutta sitä ei voi säätää kulutuksen mukaan.  Kulutuksen ja tuotannon epätasapaino voi johtaa laajaan sähkökatkoon tai vaikeuttaa uusiutuvien energialähteiden käyttöä sähköntuotannossa.

Kun tuotanto ei jousta, täytyy kulutuksen joustaa. Tarvitaan kysyntäjoustoa  sähkönkäytön ajoittamista paremmin tuotannon mukaan. Siksi me perustimme virtuaalivoimalaitoksen.

Savon Voiman uusi virtuaalivoimalaitos tuo tasapainoa sähköverkkoon. Se varmistaa sähkön tuotannon ja kulutuksen välistä tasapainoa ja sähkön riittävyyttä. Virtuaalivoimalaitoksen säätövoima perustuu yritysten sähkönkäyttöön, jota voidaan tarvittaessa ajoittaa ja säätää markkinoiden liikkeiden mukaan ilman, että se vaikuttaa yrityksen toimintaan. Tämä on JoustoVoimaa, johon osallistumisesta maksetaan yrityksille korvaus.

 

Tutustu JoustoVoima-sopimukseen

Onko yritykselläsi sähkönkäyttöä, jonka joustovoimaa voisit hyödyntää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.  

JoustoVoima - Osallistu kysyntäjoustoon – pienennä yrityksesi sähkökuluja

JoustoVoima - Osallistu kysyntäjoustoon – pienennä yrityksesi sähkökuluja

Tutustu JoustoVoimaan!

JoustoVoima-sopimuksella yrityksesi sähkönkäyttöä tai osaa siitä säädetään tarvittaessa sähkön tuotannon ja kysynnän välisen tasapainon saavuttamiseksi.

Tutustu JoustoVoima-sopimukseen

Ota yhteyttä!

 
 
 

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala
asiakaspalvelu
017 224 400
vaihde 017 223 111

Maksuttomat 24H vikapalvelunumerot:
Sähköviat:
0800 307 400
Kaukolämpöviat:
0800 307 800

Scroll to top