Salkunhallintapalvelut

Yritysmyynti, edullinen sähkösopimus yrityksille Savon Voimalta

Optimaalinen hinta-laatusuhde sähkönhankintaasi

Palvelumme perustuu parhaisiin sähkömarkkina-analyyseihin, vahvaan osaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. Asiakas on meille tärkein. Meillä on kanssasi yhteinen tavoite: sähkömarkkinoiden hyödyntäminen kilpailukykyisen ja vakaan sähkön hinnan saavuttamiseksi.

Saat halutessasi sähkönhankintastrategian, markkinainformaation, hinnanvarmistukset, raportoinnin ja sähköntoimituksen helposti, samassa paketissa.

Jos tuloksekas sähkösalkunhoito kiinnostaa, voit lähettää meille viestiä yhteydenottolomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Markkina-analyysi

Olipa valitsemasi sähkön hankintastrategia mikä tahansa, käytännön toteutuksessa tarvitaan laadukasta markkina-analyysia ja -informaatiota. Kauttamme saat hyödyn markkinoiden parhaista seuranta- ja analyysityökaluista. Välitämme sinulle salkunhoitoasiakkaanamme tietoa sekä spot- että johdannaismarkkinoista ja ilmiöistä muutosten takana. Halutessasi saat myös hintaennusteita ja toimintasuosituksia.

Informaation jakelukanavana toimii Yritysextra-palvelumme, minkä lisäksi asiantuntijamme ovat aina valmiita keskustelemaan markkinatilanteesta.

 

Salkunhallintapalvelut

Suurten sähkönkäyttäjien sähkön hinta määräytyy yhteispohjoismaisessa sähköpörssissä. Koska sähköpörssissä hinnanvaihtelut ovat erittäin suuria, on sähkön ostotavalla ja riskienhallinnalla suuri merkitys. Olemme kehittäneet tehokkaita ratkaisuja markkinahintariskien hallitsemiseen. Tarjoamme asiantuntemustamme sekä yritys- että yhteisöasiakkaiden käyttöön.

Voit päättää suojauskaupankäynnistä itse tai antaa meille toimeksiantoja hyödyntäen antamiamme suosituksia. Yhä suurempi osa asiakkaistamme luottaa kuitenkin täyden palvelun salkunhoitomalliin, jolloin päätöksenteko hinnankiinnitysten toteuttamisesta, sekä ostoista ja myynneistä, ovat Savon Voiman vastuulla. Asiakkaan ei tarvitse seurata markkinahinnan muutoksia vaan salkunhoitaja toteuttaa yhdessä sovittua hankintastrategiaa ja käy aktiivisesti kauppaa asiakkaan eduksi. Voimme myös sitoa palveluhinnoittelun onnistumiseen ja toteutuneisiin tuloksiin.

Sähkökaupan asiantuntijamme ovat tukenasi parhaiten soveltuvan palvelumallin valinnassa.

 

Päästökauppapalvelut

Tarjoamme yrityksellenne myös päästökauppaan liittyvät kaupankäynti- ja asiantuntijapalvelut. Palvelumme on suunnattu yrityksille, jotka ovat päästökauppadirektiivin tarkoittamia toiminnanharjoittajia.

Välitämme asiakkaidemme kaupat päästöoikeusmarkkinoilla ja toimimme kauppojen suorana vastapuolena. Kauttamme voit ostaa puuttuvat tai myydä ylimääräiset päästöoikeudet kustannustehokkaasti. Tarjoamme myös apuamme käytännön päästökauppaprosessin sujuvaan hoitamiseen.

 

Raportointi

Markkinakatsaus

Asiakkaanamme saat meiltä viikoittaisen selkeän ja kattavan markkinakatsauksen. Lisäksi saat säännöllisen raportin kaikista voimassa olevista toimeksiannoista ja toteutetuista kaupoista yksityiskohtaisine tietoineen luottamuksellisesti.

Kauppalistan lisäksi voit seurata sähkösalkkusi kokonaistilannetta Yritysextran kautta. Raportoimme keskeiset salkun suojatun ja avoimen position tiedot, kuten volyymit ja hinnat halutulta aikaväliltä.

 

"Savon Voimalla on sellaista näkemystä ja ammattitaitoa, jota energiayhtiöltä odotan.”

Toimitusjohtaja Jarkko Ämtö, Posti Kiinteistöt

KATSO KAIKKI ASIAKASKOKEMUKSET

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala
asiakaspalvelu
017 224 400
vaihde 017 223 111

Maksuttomat 24H vikapalvelunumerot:
Sähköviat:
0800 307 400
Kaukolämpöviat:
0800 307 800

Scroll to top