Sähköjen kytkentä muuton yhteydessä

Muutto mielessä?

Muuttaessasi uuteen kotiin, sähköjen päälle saamiseksi tarvitset sopimukset sekä sähkön myynnistä että siirrosta. Molemmat sopimukset syntyvät valitsemasi sähkönmyyjän toimesta.

Mikäli muuttoon liittyy myös kiinteistökauppa, niin siinä tapauksessa on hoidettava myös sähköliittymän omistajanvaihto ja se hoituu toimittamalla Savon Voimaan kauppakirja tai muu dokumentti esim. perunkirja, joka todistaa sähköliittymän siirtymisen uudelle omistajalle. Asian voi hoitaa myös lähettämälle Savon Voimalle täytetyn ja sekä myyjän että ostajan allekirjoittaman sähköliittymän siirtosopimuksen. Siirtosuostumuslomakkeen voit ladata täältä.

Kaikista kohteista, joissa ei ole voimassa olevaa sopimusta, katkaisemme sähköt ja kytkemme ne päälle sähkönmyyjän ilmoittamana päivänä kello 8.00 alkaen, mikäli kyseinen päivä ei ole arkipyhä tai viikonloppu. Näissä tapauksissa kytkentä siirtyy seuraavalle arkipäivälle.

Koska sähköjen päällekytkentä tehdään etänä, on meidän saatava ennen sitä varmistus siitä, että asunnossa ei ole kytkentähetkellä mitään sähkölaitteita päällä, jotka voisivat aiheuttaa tulipalon (esim. liesi tai sähkökiuas) tai sähköiskun vaaraa (esim. keskeneräiset sähkökytkennät/asennukset). Lähetämme kytkennästä tekstiviestin, jossa pyydämme sinua varmistamaan, että sähköt voidaan kytkeä turvallisesti. Vastaamalla tähän viestiin Kytke, suoritamme etäkytkennän. Kytkentöjä teemme arkisin kello 816 välisenä aikana. Jos sähkömittari sijaitsee asunnossasi, kytkennän onnistumiseksi pääkytkimen pitää olla I-asennossa.

Kytkentä on maksuton, mutta samalle tai seuraavalle päivälle tilatuista kytkentäpyynnöistä perimme palveluhinnastomme mukaisen kytkentämaksun. Huomaathan, että esim. perjantaina tilatut kytkennät teemme maksutta aikaisintaan seuraavana tiistaina.

Jos haluat muuttaa sopimustesi ja samalla sähköjen päällekytkennän aloituspäivämäärää, ota yhteyttä valitsemaasi sähkönmyyjään.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top