Sähköjen kytkentä muuton yhteydessä

Muutto mielessä?

Muuttaessasi uuteen kotiin, sähköjen päälle saamiseksi tarvitset sopimukset sekä sähkön myynnistä että siirrosta. Molemmat sopimukset syntyvät valitsemasi sähkönmyyjän toimesta, joten Savon Voimaan sinun ei tässä yhteydessä tarvitse olla lainkaan yhteydessä.

Kaikista kohteista, joissa ei ole voimassa olevaa sopimusta, katkaisemme sähköt ja kytkemme ne päälle sähkönmyyjän ilmoittamana päivänä kello 8.00 alkaen, mikäli kyseinen päivä ei ole arkipyhä tai viikonloppu. Näissä tapauksissa kytkentä siirtyy seuraavalle arkipäivälle.

Koska sähköjen päällekytkentä tehdään etänä, on meidän saatava ennen sitä varmistus siitä, että asunnossa ei ole kytkentähetkellä mitään sähkölaitteita päällä, jotka voisivat aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun vaaraa. Varmistuksen teemme soittamalla ja mikäli emme saa sinuun yhteyttä, lähetämme tekstiviestin, jossa pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme turvallisen kytkennän varmistamiseksi. Kytkentöjä teemme arkisin kello 8-16 välisenä aikana. 

Kytkentä on maksuton, mutta samalle tai seuraavalle päivälle tilatuista kytkentäpyynnöistä perimme palveluhinnastomme mukaisen kytkentämaksun. Huomaathan, että esim. perjantaina tilatut kytkennät teemme maksutta aikaisintaan seuraavana tiistaina.

Jos haluat muuttaa sopimustesi ja samalla sähköjen päällekytkennän aloituspäivämäärää, ota yhteyttä valitsemaasi sähkönmyyjään.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top