Savon Voima ja Joroisten kunta sinetöivät Joroisten Energialaitoksen kaupan

Julkaistu 18.12.2015 - Kategoriassa Tiedote

Joroisten kunta ja Savon Voima ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen koskien Joroisten Energialaitoksen koko liiketoimintaa. Jo kesäkuussa saavutetun neuvottelutuloksen mukaan kunta myy Savon Voimalle Energialaitoksen liiketoiminnan kokonaisuudessaan varallisuuserineen, oikeuksineen ja velvoitteineen 11,5 miljoonan euron kauppahinnalla.

Joroisten Energialaitoksen 13 työntekijää siirtyvät Savon Voiman palvelukseen vuoden vaihtuessa. Savon Voima on neuvotellut Voimatel Oy:n kanssa näistä kahdeksan verkostoasentajan siirtymisestä Voimatel Oy:n palvelukseen tammikuun aikana. Järjestelyn tavoitteena on varmistaa Joroisten alueen sähköverkoston kunnossapito- ja vikavalmiustoiminta jatkossakin lähellä asiakkaita ja asennustoimintaan erikoistuneiden ammattilaisten käsissä.

-Kauppaan liittyviä yksityiskohtia ja toimintojen integroimista on suunniteltu kuukausien ajan ja on hienoa, että kokonaisuudessa on edetty tähän pisteeseen. Olemme Savon Voimassa varautuneet jatkamaan Joroisten Energialaitoksen kunniakasta historiaa osana Savon Voimaa ja tekemään kovasti työtä, että joroislaiset saavat jatkossakin luotettavia ja laadukkaita energiapalveluita, kertoo Savon Voiman toimitusjohtaja Timo Pylvänen.

Joroisten kunnan osalta energialaitoksen myyntiprosessi on osa laajempaa kunnan omistajuusstrategiaa.
-Työtä energialaitoksen kaupan eteen on tehty yli vuosi, jonka aikana kaupan sisältö on saatu hiottua molempia osapuolia tyydyttäväksi kokonaisuudeksi. Joroisten kunta on vakuuttunut Savon Voiman sitoutumisesta Joroisten Energialaitoksen perinteikkään toiminnan edelleen jatkamiseen ja kehittämiseen, toteaa kunnanjohtaja Joonas Hänninen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Pylvänen, p. 044 723 7200
Kunnanjohtaja Joonas Hänninen, p. 040 676 5544

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top