Antti Ruuskanen ja Savon Voima jatkavat yhteistyötään

Julkaistu 05.06.2015 - Kategoriassa Tiedote

​Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen ja Savon Voima ovat sopineet vuosi sitten alkaneen yhteistyön jatkumisesta ainakin 2016 Rion Olympialaisiin saakka.

-Olemme olleet todella tyytyväisiä Antin toimintaan niin kisakentillä kuin yhteistyötilaisuuksissammekin. Antti tuo sopivalla ja aidolla tavalla esille savolaisuuttaan ollen ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä. Hän edustaa asioita, joita haluamme meihinkin yhdistettävän, sanoo Savon Voiman toimitusjohtaja Timo Pylvänen.

Antti arvostaa sitä, että maakunnasta löytyy tukijoita mahdollistamaan hänen uransa kahden tärkeimmän vuoden työtä. Kaikki tekeminen tähtää onnistumiseen elokuussa pidettäviin Pekingin MM-kisoihin sekä Rion Olympialaisiin vuonna 2016. Tulevan kesän ohjelma on suunniteltu tarkasti huomioimaan riittävä palautuminen kilpailumatkoista ja tuloskunto kauden tärkeimpään kilpailuun. Kaikkiaan kilpailuja on kauden aikana Antin laskujen mukaan noin 17-20.

-Tasoitusta ei voi antaa missään kilpailijoille, siksi on tärkeää, että yhteistyökumppaneiden avulla pystyn harjoittelemaan ja keskittymään tavoitteisiini täysipainoisesti, Antti kertoo.

Harjoittelumatkoilla ja -leireillä Antti nauttii mahdollisuuksista päästä tutustumaan tiukan aikataulutetun treenamisen ohella luontoon ja erähenkiseen tekemiseen, kuten kalastukseen.

Antti suhtautuu tulevan kesän koitoksiin rennolla fiiliksellä:

-Tekniikka on hyvällä mallilla ja olen terve. Nautiskellaan kesästä - tästä se alkaa, huikkaa Antti ennen kuin hyppää koneeseen ja suuntaa kohti sunnuntain Timanttiliigan kilpailua Birminghamissa.

Tsemppiä Antille tuleviin koitoksiin!

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top