Energiankäytön raportointi PriWatti-palvelussa on uudistunut

Julkaistu 29.10.2015 - Kategoriassa Tiedote

Energiankäytön raportointi toimii kaikilla päätelaitteilla

Asiakkaidemme henkilökohtaisessa PriWatti-asiointipalvelussa oleva energiankäytön raportointi on kokenut täydellisen remontin. Nyt oman energiankäytön tarkastelu onnistuu kaikilla päätelaitteilla. Näytettävät tiedot skaalautuvat sen mukaan, katsotko tietojasi koti- tai työkoneen isolta näytöltä, tabletilta tai vaikkapa älypuhelimesi ruudulta.

Aiemmassa versiossa yhtenä suurimpana ongelmana ollut huono käytettävyys Applen iOS-käyttöjärjestelmällä on historiaa. Uudelleen koodattua palvelua voit nyt tarkastella ongelmitta myös iPad- ja iPhone-laitteilla.

Kaukolämmön energiatiedot nyt PriWatissa

Kaukolämpöasiakkaiden lämmönkäyttöä mitataan myös tuntitason tarkkuudella. Lisäksi keräämme tietoa esimerkiksi kiinteistöön tulevan ja sieltä poistuvan kaukolämpöveden lämpötiloista, joiden avulla voimme laskea kiinteistössä tapahtuvan jäähtymän. Lisäksi pystymme jakamaan kokonaislämpöenergian rakennuksen tilavuustietojen avulla ja esitämme sen palvelussa rakennuksen lämpöindeksinä. Nämä ja paljon muuta hyödyllistä tietoa kaukolämmön käytöstä on nyt asiakkaiden käytössä PriWatti-palvelussamme.

Palvelussa voit tietysti eri näkymien avulla tarkastella kaikkia siellä esitettyjä tietoja, mutta halutessasi saat kopioitua ne myös omaan käyttöösi. Tämä on tehtävissä esimerkiksi siirtämällä tiedot soveluksessa olevalla valmistoiminnolla taulukkolaskentaohjelmaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top