Nolla tapaturmaa -foorumilta tunnustusta Savon Voimalle: Olemme ykkösluokkaa!

Julkaistu 22.10.2015 - Kategoriassa Tiedote

KUVA: Savon Voiman lämpöasentaja Jari-Pekka Pihanurmi käsittelee kemikaaleja Iisalmen Parkatin voimalaitoksella.

Savon Voima on tehnyt pitkäjänteistä työtä työturvallisuuden edistämiseksi ja ollut Nolla tapaturmaa -foorumin jäsen jo vuodesta 2008. Foorumi myöntää vuosittain tasoluokituksia jäsentyöpaikoille, jotka ovat menestyksellisesti edistäneet työpaikkansa työturvallisuutta. Tasoluokituksen tarkoituksena on toimia työpaikkojen apuna turvallisuustason kehityksen seurannassa ja kannustaa työpaikkoja tavoittelemaan yhä parempaa turvallisuustasoa. Tunnustuksena viime vuoden Nolla tapaturmaa -saavutuksestamme Savon Voima on saanut "Maailman kärjessä" -luokituksen ja päässyt 16 parhaan organisaation joukkoon!

–Nolla tapaturmaa -tavoitteeseen pääseminen on ollut monipuolisen ja pitkäjänteisen työn tulos, jossa keskeisestä on ollut vaikuttaa työpaikan turvallisuuskulttuuriin. Työturvallisuudesta välittämisen täytyy tuntua ja voida aistia koko henkilöstön toiminnasta, asenteesta ja ilmapiiristä – vasta sitten saadaan onnistumisia. Olemme otettuja saamastamme tasoluokituksesta, mutta samalla tiedostamme, että tämä on jatkuvaa ja systemaattista työtä, jossa ei voi oikoa jatkossakaan, summaa Savon Voima -konsernin turvallisuuspäällikkö Kari Anttonen.

Lisätietoja:

Työterveyslaitos
Nolla tapaturmaa -foorumi

Nolla tapaturmaa -foorumi on suomalaisten työpaikkojen verkosto, jonka tavoitteena on nolla tapaturmaa -ajattelun edistäminen ja työturvallisuuden jatkuva kehittäminen. Foorumi on toiminut vuodesta 2003. Siihen kuuluu 336 työpaikkaa. Verkostoitumalla Nolla tapaturmaa -foorumin jäsenet saavat käyttöönsä tietoa ja käytännön työkaluja toimintatapojensa uudistamiseksi. Avoin ilmapiiri kannustaa keskustelemaan ja vaihtamaan ideoita.

Foorumiin voivat liittyä jäseniksi kaikki työpaikat työturvallisuuden tasosta, koosta tai toimialasta riippumatta - tärkeintä on tahto kehittää työturvallisuutta. Foorumin toimintaa koordinoi ja kehittää Työterveyslaitos.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top