Postilakko viivästyttää laskujen perilletuloa

Julkaistu 20.11.2015 - Kategoriassa Tiedote

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakot alkoivat eilen 19.11. Lakko vaikuttaa ensin pääkaupunkiseudulla, mutta välillisesti  koko maan postinjakelussa tulee esiintymään ongelmia. Lakon vaikutus koskee heti myös kirjepostina asiakkaillemme lähetettäviä sähkö- ja kaukolämpölaskuja. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan tämän poikkeustilanteen laskujen maksamisessa.

Vaikka lakon vuoksi et paperilaskua saisikaan, lasku on silti maksettava. Laskunmaksussa tarvittavat tiedot löydät nettisivujemme PriWatti-palvelusta. Siellä on laskuarkistosi ja näköisversiot kaikista laskuista. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, tee se nyt. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron, jotka löydät joltain aiemmin lähettämältämme laskulta.

Helpoin tapa laskujen maksamiseen on kuitenkin siirtyminen e-laskuun.  E-lasku liikkuu sähköisesti meiltä verkkopankkiisi ja halutessasi voit määrittää sille vielä automaattisen hyväksynnän asettamaasi euromäärää pienemmille laskuille. Tällöin nämä laskut veloitetaan tililtäsi aina eräpäivänä.

Kun käyt PriWatissa katsomassa uusinta laskuasi, kopioi siltä viitenumero ja siirry omaan verkkopankkiisi tekemään e-laskusopimus.

Katso videolta, kuinka helppoa e-laskuun siirtyminen on.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top