Uusi versio häiriötiedotesovelluksesta julki. Lataa käyttöösi!

Julkaistu 09.11.2015 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima Verkon häiriötiedotesovellus on ollut ladattavissa sovelluskaupoissa jo hyvän aikaa. Toivottavasti mahdollisimman moni on kätevän sovelluksen ladannut jo käyttöönsä.

Sovelluksesta on nyt julkaistu uusi versio iPhonelle, johon on tehty lukuisia parannuksia. Huomiothan, että vanha versio ei toimi enää häiriöiden ilmoittamisessa, joten suosittelemme lataamaan uuden version, jotta saisit kaikki ominaisuudet käyttöösi. Android- ja Windows Phone -sovelluksissa ei ole tapahtunut muutoksia.

Lataa tästä

Sovelluksen avulla voit nopeasti tehdä vikailmoituksen, johon tallentuu paikkatieto. Ilmoituksen yhteyteen voit liittää myös kuvan vikapaikalta. Lisäksi voit asettaa sovelluksen  ilmoittamaan sinulle ns. push-ilmoituksin, mikäli alueellasi on sähkön toimitushäiriöitä.

Alla olevassa haitarivalikossa vielä lisätietoa Häiriöinfo-palveluiden käyttöönotosta, joihin mobiilisovelluskin lukeutuu.

Näin otat Häiriöinfo-palvelut käyttöösi

1. Tilaa Häiriöinfo henkilökohtaisesta Väppi- palvelusta, jonka kautta saat tiedot oman kohteesi sähkökatkoista ja voit myös ja ilmoitaa havaitsemastasi vikapaikasta. 

Väppi vikavahti lähettää sinulle automaattisesti viestin tiedossamme olevista sähkökatkoista heti vian ilmettyä. Pitkäkestoisemmissa vikatilanteissa pyrimme lähettämään arvioita vian kestosta heti kun se on tiedossa. Sähköjen palauduttua saat vielä uuden viestin. Sovelluksen avulla voit tehdä myös vikailmoituksen, jos kiinteistössäsi on sähköt poikki tai jos havaitset sähkölinjalle kaatuneen tai kaatumassa olevan puun. Vikapalvelu toimii vain Savon Voima Verkon sähkönsiirtoasiakkailla.

HUOM! Jos haluat häiriöviestit samasta käyttöpaikasta useampaan kännykkänumeroon, niitä voit Väpissä tilata viiteen eri puhelinnumeroon/sähköpostiosoitteeseen. Häiriöviestien vastaanottaminen on maksutonta.

Suosittelemme lataamaan sovelluksen, niin se kulkee aina mukanasi. Sovelluksen avulla voit asettaa omalle energiankäytöllesi tavoitteita. Se muistuttaa sinua, jos esimerkiksi sähkönkäyttösi tai kaukolämpöveden lämpötilat yllättäen poikkeavat normaalista. Myös hyödylliset asiakasedut löydät kätevästi mobiilisovelluksesta.

   

2. Tarkista sähköverkon keskeytystilanne tai ilmoita häiriöstä

Häiriöinfo-palvelun keskeytystilannekartasta voit tarkistaa laajemmalla alueella vaikuttavat häiriöt ja keskeytykset. Kartassa näkyvät parhaillaan keskijänniteverkossa käsittelyssä olevat ja tulevat työkeskeytykset sekä vikakeskeytykset. Kartan kautta voit ilmoittaa myös sähköhäiriöstä.

Jos sinulla on kysyttävää häiriötilanteesta tai haluat ilmoittaa esimerkiksi linjoille kaatuneesta puusta, otathan yhteyttä maksuttomaan vikapalvelunumeroomme 0800 307 400.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top