Sähköverkon keskeytystilannekartta mukautuu nyt kaikille päätelaitteille

Julkaistu 17.02.2016 - Kategoriassa Tiedote

Asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta paransimme Häiriöinfo-palveluihin lukeutuvan keskeytystilannekartan käytettävyyttä. Laajojen sähkökatkotilanteiden aikana sähköverkon tilaa käydään yhä useammin tarkastelemassa mobiililaitteilla, joten käyttökokemuksen on tärkeää olla sujuva ja miellyttävä kaikilla päätelaitteilla.

Nyt voit kätevästi vaikka puhelimellasi käydä tarkastamassa, onko alueellasi tiedossamme olevia keskijänniteverkon vikoja. Palvelu ilmoittaa myös parhaillaan menossa olevat työkeskeytykset sekä tulevat työkeskeytykset.

Jos alueellasi on sähkökatko ja se ei näy kartalla, voit tehdä palvelun avulla vikailmoituksen. Oman sijaintisi voit hakea "Hae oma sijainti" -painiketta painamalla. Olemme erittäin kiitollisia, jos saamme keskeytystilannekartan kautta ilmoituksia myös vaaratilanteista tai vikauhkista, joita ovat esimerkiksi kaatumaisillaan oleva puu, kipinöinti tai tulipalo. Ilmoituksen oheen on lisäksi mahdollista liittää kuva vikapaikasta.

Käy tutustumassa:

Häiriöinfo, keskeytystilannekartta 

Näin otat Häiriöinfo-palvelut käyttöösi

1. Tilaa Häiriöinfo henkilökohtaisesta Väppi- palvelusta, jonka kautta saat tiedot oman kohteesi sähkökatkoista ja voit myös ja ilmoitaa havaitsemastasi vikapaikasta. 

Väppi vikavahti lähettää sinulle automaattisesti viestin tiedossamme olevista sähkökatkoista heti vian ilmettyä. Pitkäkestoisemmissa vikatilanteissa pyrimme lähettämään arvioita vian kestosta heti kun se on tiedossa. Sähköjen palauduttua saat vielä uuden viestin. Sovelluksen avulla voit tehdä myös vikailmoituksen, jos kiinteistössäsi on sähköt poikki tai jos havaitset sähkölinjalle kaatuneen tai kaatumassa olevan puun. Vikapalvelu toimii vain Savon Voima Verkon sähkönsiirtoasiakkailla.

HUOM! Jos haluat häiriöviestit samasta käyttöpaikasta useampaan kännykkänumeroon, voit Väpissä tilata niitä viiteen eri puhelinnumeroon/sähköpostiosoitteeseen. Häiriöviestien vastaanottaminen on maksutonta.

Suosittelemme lataamaan sovelluksen, niin se kulkee aina mukanasi. Sovelluksen avulla voit asettaa omalle energiankäytöllesi tavoitteita. Se muistuttaa sinua, jos esimerkiksi sähkönkäyttösi tai kaukolämpöveden lämpötilat yllättäen poikkeavat normaalista. Myös hyödylliset asiakasedut löydät kätevästi mobiilisovelluksesta.

Lataa tästä ohje häiriötiedotteiden tilaamiseen ja vikailmoituksen tekoon Väppi-sovelluksella: Lataa ohje

   

2. Tarkista sähköverkon keskeytystilanne tai ilmoita häiriöstä

Häiriöinfo-palvelun keskeytystilannekartasta voit tarkistaa laajemmalla alueella vaikuttavat häiriöt ja keskeytykset. Kartassa näkyvät parhaillaan keskijänniteverkossa käsittelyssä olevat ja tulevat työkeskeytykset sekä vikakeskeytykset. Kartan kautta voit ilmoittaa myös sähköhäiriöstä.

Jos sinulla on kysyttävää häiriötilanteesta tai haluat ilmoittaa esimerkiksi linjoille kaatuneesta puusta, otathan yhteyttä maksuttomaan vikapalvelunumeroomme 0800 307 400.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top