Savon Voima ja Voimatel yhteistyöhön aurinkosähköjärjestelmien kokonaistoimituksista

Julkaistu 14.04.2016 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima Oyj on aloittanut aurinkosähköjärjestelmien myynnin ja 13.4.2016 solmitun yhteistyösopimuksen mukaan niiden toimittamisesta ja asentamisesta vastaa Voimatel Oy.

Savon Voiman aurinkosähkö-tuoteperhe sisältää laadukkaat ratkaisut omakotitalojen, maatilojen ja yritysten tarpeisiin. Ensimmäiset järjestelmien asiakastoimitukset alkavat toukokuussa. Myymme ainoastaan sähköverkkoon liitettäviä järjestelmiä ja pystymme ostamaan kaiken asiakkailta ylijäävän sähkön.

”Olemme tehneet Voimatelin kanssa pitkäaikaista yhteistyötä muun muassa sähköverkon rakentamis- ja kunnossapitoasioissa, joten tämän kokemuksen myötä luotamme kumppanimme vahvaan osaamiseen ja ammattitaitoon. Lisäksi Voimatelin valtakunnallinen, yli 20 toimipisteen palveluverkosto tukee tavoitteitamme olla yksi Suomen johtavista aurinkosähkön osaajista ja järjestelmien toimittajista”, kertoo aurinkosähkön tuotevastaava Antti Martikainen Savon Voimasta.

Voimatel vastaa järjestelmien toimittamisesta ja asentamisesta käyttökuntoon asiakkaille.
Laitteistotoimittajana Voimatelille toimii lappeenrantalainen GreenEnergy Finland Oy.

”Aurinkosähköjärjestelmien kysyntä on ollut voimakkaassa kasvussa ja vahvana sähköalan moniosaajana olemme luonnollisesti olleet kiinnostuneita tästä kehityksestä. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä saamme aikaan kokonaisuuden jolla on riittävät resurssit ja osaaminen kasvaakseen merkittäväksi aurinkosähkötoimijaksi Suomessa” toteaa Voimatelin sähköverkkopalveluista vastaava Timo Hämäläinen.

Katso lisää Savon Voiman aurinkosähköstä http://www.savonvoima.fi/aurinkosahko/

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top