Savon Voima ensimmäisten joukossa mukaan uudelle energiatehokkuussopimuskaudelle

Julkaistu 14.10.2016 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima on liittynyt ensimmäisten yritysten joukossa Suomessa uudelle energiatehokkuussopimuskaudelle 2017–2025. Uudet energiatehokkuussopimukset allekirjoitettiin Helsingissä 14.10.2016. Uusi sopimuskausi jatkaa tänä vuonna päättyvää aiempaa sopimuskautta, jossa Savon Voima on ollut myös mukana.

Olemme energiayhtiönä sitoutuneet jatkossakin sisällyttämään energiatehokkuuden jatkuvan parantamisen jokapäiväiseen toimintaamme.

– Meille on tärkeää edistää uusien energiatehokkaiden teknologioiden käyttöönottoa ja tarjota asiakkaillemme konkreettisia ratkaisuja energiankäytön tehostamiseksi, kertoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen.

Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi energiankulutuksen raportointipalveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat säästää energiaa.

– Meillä esimerkiksi kaukolämpöasiakkaat voivat halutessaan tilata myös energia-analyysin, jonka yhteydessä käymme läpi asiakkaan kaukolämpölaitteiden toiminnan ja ohjeistamme energiansäästöön, jatkaa Sutinen. Lisäksi kannustamme asiakkaitamme tuottamaan sähköä itse uusiutuvilla energialähteillä tarjoamalla laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä.

Teemme jatkuvasti työtä energiatehokkuuden parantamiseksi sekä sähkön ja lämmön tuotannossa omilla tuotantolaitoksilla että energian jakelussa. Tehdyt toimet energiatehokkuuden parantamiseksi vaikuttavat suoraan energian tuotanto- ja siirtokustannuksiin ja näin ne näkyvät lopulta asiakkaan energian hinnassa.

Vapaaehtoiset energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja ensisijainen keino edistää energian tehokasta käyttöä Suomessa ja tätä kautta vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä. Energiatehokkuussopimukset ovat valtion ja toimialojen yhdessä valitsema tapa täyttää Suomelle asetetut kansainväliset energiatehokkuusvelvoitteet. Kattavalla ja tuloksekkaalla sopimustoiminnalla velvoitteet on jatkossakin mahdollista saavuttaa ilman erillistä uutta lainsäädäntöä tai muita uusia pakkokeinoja energiatehokkuuden parantamiseksi.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top