Haemme kaukolämpöasentajaa Suonenjoelle

Julkaistu 18.08.2017 - Kategoriassa Tiedote

Tuotamme aitoa lähienergiaa kilpailukykyisesti ja ympäristöystävällisesti. Kaukolämpöä ja kaukolämmön 24H-palveluita tarjoamme 13 kunnan alueella Pohjois-Savossa. Kaukolämpö tuotetaan voimalaitoksissamme Iisalmessa ja Pieksämäellä sekä kymmenissä biolämpökeskuksissamme ympäri maakuntaa.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme. Uudistamme palvelujamme ja osaamistamme avoimina erilaisille muutoksille, jotka auttavat meitä menestymään. Meille vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstä on tärkeää ja kestävän kehityksen perusta.

Etsimme nyt

KAUKOLÄMPÖASENTAJAA

kaukolämpökeskuksen käyttö- ja kunnossapitotöihin Suonenjoelle.

Luotettava kaukolämmöntoimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella kunnossapidolla ja käytöllä. Haemme kaukolämpöasentajaa Suonenjoelle pitämään huolta alueen lämpökeskusten optimaalisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat lämpökeskusten kunnossapito- ja käyttötehtävät, joissa sähkö- tai LVI-asennusosaaminen on plussaa. Päätehtäväalueesi on Suonenjoella, mutta tarvittaessa tehtävissä liikutaan myös muissa lämpökeskuksissamme lähikuntien alueella. Noin vuoden kestävällä perehtymisjaksolla työskentelet säännöllisesti myös Pieksämäellä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö- tai LVI-asentaja) sekä sopivaa kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Sinulla tulee olla valmiutta tehtäviin liittyvään varallaoloon/päivystykseen. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä, mutta myös itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä, jolla on halua kehittyä alan ammattilaiseksi.    

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi täällä 31.8.2017 mennessä. 

Lisätietoa

Janne Tepponen Käyttöpäällikkö Puhelin 044 723 7336

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top