Haemme yritysmyyjää

Julkaistu 13.10.2017 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima -konserni on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja Itä-Suomen tunnetuin energiabrändi*. Monipuolinen palvelutarjoama ja vankat asiakassuhteet ovat vahvuutemme. Kasvatamme aktiivisesti liiketoimintaamme ja vahvistamme dynaamista joukkuettamme!

Etsimme tulos- ja kasvuhakuista ratkaisumyynnin ammattilaista yritysmyyntiin

mielenkiintoiselle ja monipuoliselle energiatoimialalle – todelliselle näköalapaikalle.

Tulosvastuullinen uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen ovat tekemisesi keskiössä. Pääset myymään kokonaisvaltaisia asiakasratkaisuja, jotka rakennat itsenäisesti asiakkaillemme. Myyntisalkkusi sisältää tuoreimmat tulevaisuuden energiaratkaisut ja tukenasi ovat eri alojen asiantuntijoiden lisäksi nykyaikaisen myynnin työkalut. Joukkuettamme johdetaan ja valmennetaan kohti myynnin kasvua henkilökohtaisin kehittymissuunnitelmin. Savon Voima on kasvuympäristö, kasvamme ammattilaistemme kautta!

Sinulla on halua menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään töitä asiakkaiden voittamiseksi. Tavoitteellisuus ja oppiminen ovat sinun juttusi - etsit jatkuvasti keinoja kehittää tulostasi. Työ sisältää matkustamista ja asiakastapahtumia, verkostoitumista ja oikeissa paikoissa olemista.

Koulutustaustaltasi olet kenties tradenomi tai KTM ja sinulla on kokemusta B-to-B myyntityöstä.  Ennen kaikkea etsimme myyntiorientoitunutta henkilöä, jolla on kykyä oppia energiatoimialaan liittyvät palvelukokonaisuudet ja halua sitoutua kasvutavoitteisiimme. Palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä kiinteästä palkasta ja tuloksiin perustuvasta henkilökohtaisesta osasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Riikonen tiistaina 17.10. klo 14-16. Hae avointa tehtävää 27.10.2017 mennessä Avoimet työpaikat-osiossa täällä (sähköpostiin tulleita hakemuksia emme käsittele).

*TNS energiabarometri 2016

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top