Antti Ruuskanen ja Savon Voima jatkavat yhteistyötään

Julkaistu 03.01.2017 - Kategoriassa Tiedote

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen ja Savon Voima ovat tehneet jatkosopimuksen yhteistyöstä vuoden 2017 osalta. Nyt tehty sopimus on jo kolmas peräkkäinen kausi jolla Savon Voima on tukemassa Jylhän lingon urheilijauraa.

-  Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähänastisesta yhteistyöstämme Antin kanssa. Hänessä yhdistyy se arvomaailma ja asenne joita myös me omassa toiminnassamme pyrimme toteuttamaan. Antti on aito, helposti lähestyttävä ja todella pidetty persoona niin täällä Savossa kuin laajemminkin koko maassa.
Tänä vuonna juhlimme Savon Voiman 70-vuotista taivalta ja osassa tähän liittyvistä tapahtumista on Antti oman urheilija-aikataulunsa puitteissa luvannut osallistua joten jos haluat Anttia jututtaa niin seuraa juhlavuoden tapahtumakalenteria nettisivuillamme, kertoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen

- Arvostan sitä, että Savon Voima haluaa jatkaa yhteistyötä kanssani. Ilman kumppaneita ei olisi mahdollista menestyä. Kun haluat urheilla maailman huipulla, tarkoittaa se sitä että koko elämä pyörii urheilun ehdoilla. Yhteistyökumppaneiden tarjoaman tuen avulla voin harjoitella ja keskittyä keihäänheittoon täysipainoisesti, kertoo Antti.

Viime kauden loputtua tehdystä operaatiosta olen toipunut hyvin ja harjoittelukausi kohti tämän kauden päätähtäintä eli Lontoon elokuussa pidettäviä MM-kilpailuja on täydessä käynnissä. Tosin aivan täysipainoisia heittoharjoituksia en vielä ole päässyt tekemään. Pieni muutos harjoitteluohjelmaankin tuli. Vuosi sitten matkasin heti vuodenvaihteen jälkeen Etelä-Afrikkaan, mutta nyt alkuvuoden harjoittelu tehdään kotimaassa ja Afrikan erikoiset kalansaaliit vaihtuvat matikkapilkintään Pielavedellä, tuumaa Antti.

Toivotamme Antille ehjää harjoittelukautta ja pitkiä keihäskaaria tulevan kesän kisoihin !

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top