Haemme kaukolämpöasentajaa

Julkaistu 04.04.2018 - Kategoriassa Tiedote

Monipuolisia energiapalveluita tarjoavaan Savon Voima –konserniin kuuluvat emoyhtiön ohella sähköverkkopalveluja tuottava Savon Voima Verkko Oy ja energia-alan sijoituspalveluja tarjoava Savon Voima Salkunhallinta Oy. Tuotamme aitoa lähienergiaa kilpailukykyisesti ja ympäristöystävällisesti.  Kaukolämpöä ja 24/7 palveluita tarjoamme 13 kunnan alueella Pohjois-Savossa. Kaukolämpö tuotetaan voimalaitoksissamme Iisalmessa ja Pieksämäellä sekä kymmenissä biolämpökeskuksissamme ympäri maakuntaa.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme. Uudistamme palvelujamme ja osaamistamme avoimina erilaisille muutoksille, jotka auttavat meitä menestymään. Meille vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstä on kestävän kehityksen perusta.

Haemme kaukolämpöasentajaa voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitotöihin Iisalmen alueelle

Luotettava kaukolämmöntoimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella kunnossapidolla ja käytöllä. Haemme kaukolämpöasentajaa Iisalmen voimalaitoksen ja sen ympäristökunnissa sijaitsevien lämpökeskusten mekaanisen kunnossapidon ja käytön tehtäviin.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone- tai LVI-asentajan koulutus) sekä sopivaa kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Sinulla tulee olla valmiutta tehtäviin mahdollisesti liittyvään varallaoloon/päivystykseen. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä mutta myös itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä, joka omaa halua kehittyä monipuoliseksi kaukolämpöammattilaiseksi.     

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.

Täytä hakemus osoitteessa sähköisesti 30.4.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Aki Rantonen p. 044 723 7636 tai aki.rantonen@savonvoima.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemus täällä.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top