Yhteistyöllä onnistunutta sähkökauppaa ja edullista energiaa

Julkaistu 11.06.2018 - Kategoriassa Tiedote

Kuvassa vas. Gebwell Oy:n varatoimitusjohtaja Janne Rahunen kättelemässä Savon Voiman avainasiakaspäällikkö Juha Parviasen kanssa. Rahunen on innostunut sähköisestä liikenteestä ja on tyytyväinen Nissan Leaf sähköauton omistaja. Hän vieraili Savon Voiman Pihapartyissa kesäkuussa, jossa oli mahdollisuus mm. koeajaa erilaisia sähköautoja sekä -polkupyöriä.

Ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys, Gebwell Oy, on tyytyväinen Savon Voiman asiakas jo seitsemättä vuotta. Sähköenergian hankintasopimuksen lisäksi Savon Voima tarjoaa Gebwellille salkunhoidollista neuvontaa. Salkunhoitajien näkemys markkinoiden hintakehityksestä toimenpidesuosituksineen ovat osuneet kohdilleen. Konkreettisesti tämä tarkoitta sitä, että ostoja on osattu tehdä oikea-aikaisesti ja asiakas saa nyt nauttia edullisesta sähkön hinnasta.

Savon Voiman ja Gebwell Oy:n yhteistyö on ollut pitkäjänteistä, sähkön hinnan elämistä ja siihen liittyvien työkalujen soveltamista, nopeasti kasvavan yhtiön tarpeisiin sopivaa.

- Seuraan sähkömarkkinoita aktiivisesti ja Savon Voiman ammattilaiset ovat toimineet erinomaisena keskustelukumppaneina kiinnityksiä tehtäessä. Tästä vuoropuhelusta yrityksemme tulee nauttimaan seuraavien vuosien ajan, kun sopivasti vuosiksi kiinnitetty sähkönhinta jäänee reippaasti alle toteutuvien Spot-markkinahintojen, toteaa Gebwell Oy:n varatoimitusjohtaja Janne Rahunen.

Rahunen antaa erityiskiitosta Savon Voiman yritysmyynnin sekä salkunhallinnan ammattilaisille ja listaa muun muassa henkilökunnan huippuluokan osaamisen sekä erinomaisen tavoitettavuuden. Aina saa apua, jos jokin jää askarruttamaan hän kehuu. Lisäksi hän antaa kiitosta hyvästä viikoittaisesta markkinakatsauksesta, jossa on perustellut näkemykset markkinoiden tilasta sekä tulevasta kehityksestä:

- Saamamme näkemykset eivät ole mitään tuuliviiri-osastoa, joka miellyttää erityisesti tällaista pörssin sielunelämää ymmärtävää, Rahunen naurahtaa ja jatkaa, - Yrityksemme sähkönhankinta on mennyt viimeisten vuosien ajan nappiin.

- Sähkömarkkinoiden hyödyntäminen kilpailukykyisen ja vakaan sähkön hinnan saavuttamiseksi on aina yhteinen tavoite asiakkaidemme kanssa, komppaa Savon Voiman avainasiakaspäällikkö Juha Parviainen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ammattilaisiimme. Lisätietoja monipuolisista yrityspalveluistamme löydät täältä.

 

Gebwell Oy

Gebwell Oy on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin, valmistaen ja myyden kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissa. Maalämpöpumput, varaajat ja kaukolämmönjakokeskukset valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti. Asiakkaita ovat LVI- ja rakennusalan ammattilaiset, joille tarjotaan valmiit ratkaisut kuluttajien ja muiden asiakkaiden palvelemiseen.

Savon Voima

Savon Voima Oyj on energian, teknologian sekä informaation innovatiivinen yhdistäjä, joka tuottaa sähkö-, kaukolämpö- ja salkunhallintapalveluja. Näiden kehittämisessä olemme suunnannäyttäjä. Meillä energiantuotantoon käytetyt polttoaineet ovat yli 95 prosenttisesti kotimaisia. Savon Voima -konserniin kuuluvat emoyhtiön ohella sähkön siirtopalveluja tuottava Savon Voima Verkko Oy ja energia-alan sijoituspalveluja tarjoava Savon Voima Salkunhallinta Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkön tuotanto ja siirto, kaukolämmön tuotanto ja myynti, sähkön myynti ja energia-alan sijoituspalvelut sekä uudet energiaratkaisut, kuten aurinkosähkö, kysyntäjousto sekä sähköinen liikenne.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top