Haemme voimalaitoskäyttäjää tai kaukolämpöasentajaa

Julkaistu 16.01.2018 - Kategoriassa Tiedote

Luotettava kaukolämmöntoimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella kunnossapidolla ja käytöllä. Etsimämme henkilön pääasiallinen tehtäväkenttä voi muodostua joko voimalaitoskäyttäjän tai kaukolämpöasentajan tehtävästä tai vaihtoehtoisesti näiden yhdistelmätehtävästä, kokemustaustasi ja kiinnostuksesi huomioiden.

Voimalaitoskäyttäjän tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen ja lämpökeskusten käyttö- ja valvontatehtävät kolmivuorotyönä.

Osaavalta voimalaitoskäyttäjältä odotamme muutaman vuoden työkokemusta kattilalaitosten käyttötehtävistä, oma-aloitteisuutta ja kyvykkyyttä itsenäiseen työhön. Lisäksi sinulla on vähintään tehtävään soveltuva teknillinen ammattikoulutus etkä kaihda vuorotyötä. Arvostamme voimalaitoskäyttäjän ammattitutkintoa tai kattilalaitosten käytönvalvojan pätevyyskirjaa.

Kaukolämpöasentajan tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen ja lämpökeskusten kunnossapito- ja käyttötehtävät sekä koulutustaustasta riippuen esimerkiksi energiantuotantolaitosten sähkö- ja automaatioasennustehtäviä.

Saatat sopia kaukolämpöasentajan tehtävään, mikäli sinulla on kokemusta esimerkiksi teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävistä ja/tai teollisuuden sähkö- ja automaatioasentajan tehtävistä sekä valmiutta tehtäviin liittyvään varallaoloon/päivystykseen. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä, mutta myös itsenäiseen työskentelyyn tottunut, kehittymishaluinen ja paineensietokykyinen.  

Tarjoamme vakituisen työsuhteen voimalaitoskäyttäjänä/ kaukolämpöasentajana monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.Tehtävissä liikutaan varsinaisen työpaikkasi (Pieksämäki) lisäksi lähikuntien alueilla sijaitsevilla lämpökeskuksilla.

Mikäli kiinnostuit, tutustu tarkemmin ja täytä hakemus 30.1.2018 mennessä täällä.

Lisätietoa

Janne Tepponen Käyttöpäällikkö Puhelin 044 723 7336

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top