Varaudumme viikonloppunakin uusiin tykkylumen aiheuttamiin sähkökatkoihin

Julkaistu 05.01.2018 - Kategoriassa Häiriötiedote


Iltapäivän aikana sähkövikojen määrä Savon Voiman verkkoalueella on hieman kasvanut johtuen alueen yli kulkeneesta saderintamasta. Sähköttä on parhaillaan noin yhdeksänsataa asiakasta. Pahimmat vika-alueet ovat edelleen verkkoalueen pohjoisosissa mm. Iisalmen Hernejärvellä sekä Soinlahdessa, Vieremän koillisosissa sekä Lapinlahden Horsmanmäessä. Kaikkia vika-alueita korjataan parhaillaan.

Huomisen sade-ennusteen mukaan aamusta alkaen sademäärät kasvavat ja ainakin alueilla, joissa lumi on edelleen puissa, ennakoimme sen aiheuttavan tämän päivän kaltaisen vikamäärän kasvun. Sunnuntaista eteenpäin sateiden todennäköisyys pienenee ja se toteutuessaan tulisi rauhoittamaan tilannetta.

Olemme varautuneet viikonlopun aikana mahdollisesti syntyvien uusien vikojen korjaukseen sekä tilanteen sallimissa rajoissa jatkamaan myös ennakoivaa ongelmapuiden poistoa.

Mikäli havaitset selkeän vikapaikan tai vaikkapa puun joka ei vielä kosketa sähköjohtoa, mutta on uhkaavasti linjan suuntaan kallistunut, ilmoita siitä joko puhelimitse maksuttomaan vikapalvelunumeroomme 0800 307 400 tai älypuhelimella sähköisesti Häiriöinfo-sovelluksemme avulla. Sovelluksen avulla voit ottaa kohteesta kännykän kameralla kuvan ja liittää sen ilmoitukseesi.
Linjaan nojaavia puita ei saa omatoimisesti mennä poistamaan.

Lisätietoja palveluistamme sähkökatkojen aikana löydät täältä.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top