VoimaPiste-palvelu uudistuu toukokuussa – muutoksia myös käyttäjäehtoihin

Julkaistu 11.05.2018 - Kategoriassa Tiedote

VoimaPiste-palvelu uudistuu toukokuun aikana ja samalla myös käyttäjäehtoihin tehdään muutoksia. Asiakkaillemme näkyvin uudistus on uusi aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi VoimaPiste-applikaatio. Latauspisteiden löytäminen, latauksen aloitus ja maksaminen onnistuu applikaatiolla helposti. Applikaation kautta pystyy myös tarkastelemaan lataustapahtumia sekä tilaamaan RFID-avaimen latauspisteillä tunnistautumiseen, jos sinulla ei ole sitä vielä käytössä.

Uusi applikaatio tulee 17.5.2018 ladattavaksi älypuhelinten App Store- ja Google Play -sovelluskauppoihin. Kirjautumisen yhteydessä voit hyväksyä myös uudet käyttäjäehdot ja sinua pyydetään syöttämään luottokorttisi tiedot uuteen applikaatioon.

Muistathan ladata uuden applikaation 17.5. alkaen App Storesta tai GooglePlaysta olit sitten nykyinen tai uusi asiakkaamme!

Applikaation ensimmäisessä versiossa tulee olemaan kaikki lataamiseen ja maksamiseen tarvittavat perustoiminnallisuudet. Kehitämme ja päivitämme uusia ominaisuuksia applikaatioon jatkossa.

Aiemmin käytössä ollut www-karttasovellus (voimapiste.fi) ja portaali (avain.voimapiste.fi) lataushistorian ja omien tietojen muokkaamiseen poistuu 17.5. Jatkossa asiointi tapahtuu keskitetysti uuden applikaatiomme kautta. Historiatiedot latauksista ja maksuista eivät valitettavasti siirry uuteen applikaatioon.

Muutoksia käyttäjäehtoihin

Palveluissa tapahtuvien muutosten ja EU:n uuden tietosuoja-asetuksen myötä myös käyttäjäehtoihin tehdään muutoksia. Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) yhtenäistää eri EU-maiden käytäntöjä ja parantaa läpinäkyvyyttä henkilötietojen käsittelyssä. Uuden asetuksen mukaisesti loppukäyttäjätietoja, jotka eivät ole ehdottoman tarpeellisia palvelun tarjoamiseksi, ei tallenneta tai käsitellä.

Palveluiden osalta suurimpia muutoksia ovat edellä kuvatut muutokset palvelukanavissa. Varaamme jatkossa myös oikeuden muuttaa hinnoittelua latauspisteillä ja applikaatiossa ilman, että siitä on ilmoitettu 30 päivää aiemmin nettisivuillamme. Kulloinkin voimassa oleva hinta on jatkossakin näkyvillä applikaatiossa ja/tai latauspisteellä.

Ehdot kokonaisuudessaan tulevat hyväksyttäväksesi siinä vaiheessa, kun kirjaudut uuteen applikaatioon ensimmäisen kerran. Ehdot tulevat nähtäville myös nettisivuillemme.

Uudistamme myös taustajärjestelmämme

Otamme toukokuun puolessa välissä käyttöön myös uuden taustajärjestelmän latausverkoston operointiin. Tämä muutos ei vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä. Tavoitteena on parantaa entisestään latausverkoston toimintavarmuutta ja mahdollistaa parempi asiakaskokemus ja tuki mahdollisissa ongelmatilanteissa. Puhelinpalvelumme 017 224 650 palvelee jatkossakin maksutta asiakkaitamme vuorokauden ympäri.

Mukavia ja turvallisia ajohetkiä!

VoimaPiste-latauspalvelut - Savon Voima

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top