Haemme kaukolämmön asiakkuuspäällikköä

Julkaistu 03.09.2019 - Kategoriassa Tiedote

Oletko tekniikasta kiinnostunut ratkaisumyynnin ammattilainen? Tarjoamme tehtävää, jossa pääset yhdistämään tekniikan tuntemuksesi asiakkuudenhoito- ja myyntityöhön hyvässä tiimissä.

Odotamme Sinulta kokemusta ja näyttöjä teknisestä B2B-myynnistä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mieluiten talo- tai energiatekniikasta. Intohimonasi on etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita. Hallitset nykyaikaiset asiakkuudenhallinnan työkalut ja pystyt esiintymään sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävät edellyttävät mahdollisuutta liikkua toiminta-alueellamme.

Tehtäviesi painopistealueita:

  • Kaukolämmön asiakkuuksien hoitaminen ja palvelumyynti Savon Voiman kaukolämmön toiminta-alueella
  • Uusasiakashankinta ja markkinoinnin suunnitteluun osallistuminen kohderyhmittäin
  • Markkinoit ja myyt kaukolämmön palvelutuotteita, sekä kartoitat asiakkaiden palvelutarpeita energiahuoltoon liittyen. Osallistut myös uusien palvelutuotteiden kehitykseen
  • Toimit yhteyshenkilönä omistajakuntien teknisiin toimiin, auttaen löytämään asiakaskohtaiset parhaat ratkaisut

Meillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä muuttuvalla energia-alalla, paljon hyviä asiakassuhteita ja kehittämishenkinen työyhteisö, joka on tukenasi tehtävään perehtyessäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaukolämmön ja energiantuotannon liiketoimintajohtaja Juha Räsänen, p. 040 746 1220 tai juhap.rasanen@savonvoima.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä sähköinen hakemuksesi 28.9.2019 mennessä nettisivuillamme Avoimet työpaikat -osiossa.

Savon Voima on 20 toimialueensa kunnan omistama energiakonserni, jonka muodostaa emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen täysin omistama tytäryhtiö Savon Voima Verkko Oy. Liiketoimintaamme ovat sähköverkkoliiketoiminta, kaukolämmön tuotanto ja jakelu sekä sähkön tuotanto. Sähkön myyntiliiketoiminta, salkunhallintapalvelut sekä uudet energiaratkaisut -liiketoiminnat siirtyivät 1.1.2019 Savon Voiman osittain omistamaan (46,2 %) Väre osakeyhtiöön. Savon Voima -konsernin liikevaihto oli viime vuonna 187,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 160.

Kaukaa viisas tuo lämmön läheltä

Kaukolämpö on energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten kannalta ensiluokkainen lämmitystapa. Kuntien yhteisesti omistamana energiayhtiönä Savon Voiman tehtävänä on tarjota lämmitysratkaisu, joka kestää sukupolvelta toiselle. Savon Voiman kaukolämpöverkossa kiertävä kuuma vesi lämmitetään yli 97 prosenttisesti kotimaisilla energialähteillä. Suomalaisiin olosuhteisiin kehitetty ja lähellä tuotettu kaukolämpö on kaukaa viisas ratkaisu.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top