Onko sinulla kipinää energia-alalle?

Julkaistu 29.01.2019 - Kategoriassa Tiedote

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Haemme:

  • Sähkövoimatekniikan opiskelijoita erilaisiin sähköverkon suunnittelun, rakennuttamisen ja dokumentaation tehtäviin.
  • Kaukolämmön asennustehtäviin voimalaitoksille Iisalmeen ja Pieksämäelle sekä lämpökeskuksiin Siilinjärvelle ja näiden lähialueille. Koulutukseltasi voit olla joko energiatekniikan opiskelija (amk/yo), metallialan-, LVI-alan tai sähkötekniikan opiskelija, joko ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Näissä tehtävissä ajokortti on välttämätön.
  • Asiakaspalvelun tehtäviin Toivalassa sijaitsevaan call-centeriimme. Sinulle laadukas asiakaspalvelu on luontaista, käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti uusienkin järjestelmien käyttöä.
  • Ohjelmoinnin, BI/BA:n ja ITC:n osaajia mielenkiintoisiin projekteihimme Toivalan päätoimipaikassamme.


Millaisia työntekijöitä etsimme?

Haemme alasta kiinnostuneita ja kehittymishaluisia opiskelijoita, joilla on soveltuvan opintoalan lisäksi riittävät taidot suoriutua tarjolla olevista tehtävistämme.

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu toimistotehtävissä (Toivalassa) arkisin klo 8–16 väliselle ajalle ja tuotannon tehtävissä (voimalaitoksissa ja lämpökeskuksilla) työaika on klo 7–15.30.

Kesätyö voi joissain tehtävissä alkaa joustavasti kevään aikana osa-aikaisena jatkuen kesän kokoaikaisena elokuun puoliväliin saakka. Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt osa-aikaisena ja kokoaikaisena.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla koulutustasi vastaavaa, mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta mukavassa työporukassa. Saat tehtävissäsi ammattilaisten tuen ja perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Hakuaika

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä nettisivujemme sähköisellä lomakkeella

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top