Väre hakee talousjohtajaa

Julkaistu 07.01.2019 - Kategoriassa Tiedote

Väre etsii kasvusta ja liiketoiminnan haasteista syttyvää talouden ja rahoituksen ammattilaista, jonka tehtävänä on johtaa liiketoimintaa tukevan taloudellisen informaation tuottamista sekä talous- ja yleishallintoa. Kuulut johtoryhmään ja osallistut aktiivisesti toiminnan strategiseen kehittämiseen, kehität ennustamisen ja raportoinnin työkaluja, rakennat uuden liiketoiminnan kasvun mahdollistavat talouden prosessit ja huolehdit liiketoiminnan kannattavuudesta ja riskeistä.

Olet liiketoimintaorientoitunut osaaja, jonka vahvaa aluetta ovat talousprosessit, sisäinen ja ulkoinen laskenta, rahoitus ja taloudellisen tiedon tuottaminen yritysjohdolle. Toimit talouden prosessien omistajana ja koordinoit palveluiden hankintaa ja kumppanihallintaa, vastaat talousraportoinnista sekä liiketoiminnan ennustamisesta ja analysoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös yrityshallintoon liittyvät asiat, kuten yhteistyö omistajayhtiöiden kanssa sekä viranomaisraportointi.

Odotamme Sinulta

  • ”Hands-on” -työotetta, ratkaisukeskeisyyttä ja vastuullisuutta
  • Laaja-alaista kokemusta ja osaamista yrityksen taloushallinnon ja rahoituksen tehtävistä sekä tilinpäätöksen tuottamisesta ja verotuksesta
  • Vahvaa talouden tietojärjestelmäosaamista, raportointijärjestelmien osaamista sekä kykyä käsitellä ja jalostaa suurta määrää tietoa järjestelmällisesti
  • Liiketoimintalähtöisyyttä, analyyttisyyttä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Kykyä ja halua laittaa itsesi likoon liiketoiminnan kasvun ja kannattavuuden edistämiseksi
  • Hyviä esimiesvalmiuksia
  • Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (KTM, DI tai vastaava) sekä vähintään viiden vuoden relevantti työkokemus.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta energiapalveluyhtiötä, joka haastaa ja kehittää koko toimialaa asiakkaitaan kuunnellen. Työskentelemme nyt kolmella paikkakunnalla: Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa ja tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa.

Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu, p. 044 723 7150 11.1. klo 8.3010 ja 14.1. klo 911 tai sähköpostitse juha.keski-karhu@vare.fi.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, täytä hakemuksesi 25.1.2019 mennessä täällä.

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut tässä hetkessä ja myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Väre tarjoaa sähköä ja älykkäitä energiaan liittyviä ja arjen sujuvuutta parantavia palveluja kaiken kokoisille yrityksille ja kotitalouksille koko Suomessa. Väre sai alkunsa, kun yhtiön omistajat Savon Voima, Jyväskylän Energia, Kuopion Energia ja Lappeenrannan Energia päättivät yhdistää voimansa. Toiminta käynnistyi 1.1.2019, yhtiön kotipaikkana on Kuopio. Meillä on aloittaessamme yli 250 000 asiakasta, n. 185 milj. € liikevaihto, 40 työntekijää ja katse vahvasti tulevaisuudessa. Lue meistä lisää osoitteessa: väre.fi

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top