Haemme verkostoinsinööriä kaukolämpötoimintaan

Julkaistu 17.02.2020 - Kategoriassa Tiedote

Tuotamme aitoa lähienergiaa kilpailukykyisesti ja ympäristöystävällisesti. Kaukolämpöä ja kaukolämmön 24H-palveluita tarjoamme 12 kunnan alueella Pohjois-Savossa ja Joensuussa. Kaukolämpö tuotetaan voimalaitoksissamme Iisalmessa, Pieksämäellä ja Joensuussa sekä kymmenissä biolämpökeskuksissamme.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme. Uudistamme palvelujamme ja osaamistamme avoimina erilaisille muutoksille, jotka auttavat meitä menestymään. Meille vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstä on tärkeää ja kestävän kehityksen perusta.

Haemme verkostoinsinööriä kaukolämpötoimintaan      

Luotettava kaukolämmön toimitus varmistetaan huolellisesti rakennetulla ja kunnossapidetyllä kaukolämpöverkostolla. Siksi tarvitsemme osaavaan tiimiimme lisätekijää kaukolämpöverkoston rakennuttamisen ja suunnittelun tehtäviin. Työ on liikkuvaa toimialueemme eri paikkakunnilla toiminta-alueellamme. Työpisteesi sijaitsee päätoimipaikassamme Siilinjärven Toivalassa, Kuopion kupeessa.

Menestyminen tehtävissä edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. yhdyskuntatekniikan insinööri) ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta kaukolämpöverkoston suunnittelu- ja rakennuttamistehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla joustavuutta mahdollisiin hälytystehtäviin ja odotamme sinulta myös itsenäistä, kehittymishaluista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn arvostetussa energiakonsernissamme sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä kaukolämpöalan ammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus 11.3.2020 mennessä täällä.

Lisätietoa

Aki Pitkänen Verkostopäällikkö Puhelin 044 723 7373

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top