Etsimme Savon Voima Verkolle suunnittelupäällikköä

Julkaistu 08.09.2020 - Kategoriassa Tiedote

Etsimme Savon Voima Verkolle

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Savon Voima Verkon suunnittelupäällikkönä vastaat sähköverkon investointi- ja kunnossapitohankkeiden suunnitteluprosessista sekä verkko- ja paikkatietojen laadusta ja hallinnasta. Tarvittaessa otat isoimmista siirtoverkon rakentamis- ja kehittämishankkeista projektivastuun. Toimit sähköverkon suunnittelutiimin tulosvastuullisena esimiehenä ja raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta sähköverkkoliiketoiminnan monipuolista tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa akateemista tutkintoa (DI, sähkövoimatekniikka) sekä erityisesti investointien valmisteluun liittyvää teknistaloudellista osaamista. Lisäksi sinulla on aikaisempaa kokemusta joko sähköverkon suunnittelusta tai vastaavista tehtävistä urakoinnissa, sekä näyttöä projektien ja organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Omaat kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamistaitoja. Sen lisäksi, että osaat luoda selkeitä esityksiä sidosryhmät huomioiden, tarvitset työssäsi myös sujuvaa kirjallista ja suullista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi.

Pystyt johtamaan muutosta ja uudistamaan toimintatapoja hallitusti. Lähestyt vastuualueesi pitkäjänteistä kehittämistä tiedon ja analytiikan tukemana, annat panoksesi myös strategiseen kehittämiseen. Arvostat toimialan tärkeää ja vastuullista yhteiskunnallista tehtävää sekä asiakkaiden hyvää palvelua.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden arvostetussa yhtiössä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla. Tueksesi saat hyvän työyhteisön, jossa sinulla on ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Savon Voima Verkon toimitusjohtaja Lauri Siltanen p. 040 709 7514, lauri.siltanen@savonvoima.fi, yhteydenotot puhelimitse: 18.9. klo 910, 25.9. klo 910.

Jätä hakemuksesi 5.10.2020 mennessä. Hakulomakkeelle pääset tästä linkistä.

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Joensuu Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 151,1 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 210, joista verkkoyhtiön palveluksessa 35. Savon Voima on kokonaan toimialueensa 20 kunnan omistama konserni.

Savon Voima Verkko Oy vastaa Suomen 6. suurimpana verkkoyhtiönä yli 117000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon sekä Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27000 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 94 miljoonaa euroa ja noin 52 prosenttia liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa 13 kunnan alueella valtaosaltaan uusiutuvista lämmönlähteistä. Savon Voima tuottaa sähköä 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämäen ja Joensuun voimalaitoksissa. Paikallisesti tuotetun sähkön määrä on yhteensä noin 190 gigawattituntia vuodessa ja lisäksi konsernin omistamien tuotanto-osuuksien sähköntuotanto on vuosittain noin 200 gigawattituntia.

Meidän tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme sujuva arki vuoden jokaisena päivänä, paikalliset olosuhteet ja asiakastarpeet tuntien.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top