Häiriöinfo uudistuu – Varmista, että saat jatkossakin tiedot sähkökatkoista puhelimeesi ja sähköpostiisi

Julkaistu 17.06.2020 - Kategoriassa Tiedote

Otamme uuden VÄPIN HÄIRIÖVAHTI -palvelun käyttöön kesäkuun aikana ja samalla vanha häiriöinfo-palvelu lakkaa toimimasta. Samalla vanhan häiriövahdin mobiilisovellukset poistuvat sovelluskauppojen valikomasta ja ne on hyvä poistaa myös omilta päätelaitteilta.

Häiriövahti-palvelun kautta saat tiedot niin vikojen aiheuttamista sähkökatkoista, kuin myös ennakolta tiedossa olevista työkeskeytyksistä. Vikailmoitukset saat tilattua käyttöpaikkakohtaisesti valintasi mukaan tekstiviesteinä ja sähköposteina. Ne voit tilata enintään viiteen eri puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi voit vielä asetella aikarajat mihin vuorokauden aikaan hälytyksiä haluat vastaanottaa.
Palvelun kautta voit tehdä myös vikailmoituksen havaitsemastasi vikapaikasta vaikkapa valokuvan kera.

Varmista, että saat jatkossakin tilaamasi vikailmoitukset. Toimi seuraavilla tavoilla:

 1. Sinulla on ollut käytössäsi häiriöinfo ja olet myös rekisteröitynyt Väppi-palveluun
  Käy tarkistamassa Väpissä, että Häiriövahti on päällä ja puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet ovat oikein. Näin toimien saat tiedot sähkökatkoista jatkossakin.

 2. Sinulla on ollut käytössäsi häiriöinfo, mutta et ole rekisteröitynyt Väppi-palveluun
  Rekisteröidy ensin Väppi-palveluun joko nettisivujemme kautta tai voit ladata Väppi-sovelluksen myös Google Play- tai AppStore-sovelluskaupoista joista se löytyy  joko Väppi- tai Savon Voima hakusanoilla. Suosittelemme lataamaan sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiin, ja näin Väppi kulkee aina mukanasi.
  Rekisteröidyttyäsi voit tilata palvelun käyttöön kohdasta ”Häiriövahti”.
  Huomaathan, että vanhan PriWatin kirjautumistunnukset eivät enää Väpissä toimi, vaan siihen on rekisteröidyttävä uudelleen.

 3. Häiriövahti ei ole ollut käytössäsi ja et myöskään ole rekisteröitynyt Väppi-palveluun
  Toimi samoin kuin kohdassa 2.

Vikavahdin lisäksi Väpissä on paljon hyödyllistä tietoa ja toiminnallisuuksia liittyen sähkön- ja kaukolämmön käyttöösi. Sieltä löydät sopimuksesi, laskuarkiston, enimmillään viiden vuoden energiakäyttötietosi jopa tunnin tarkkuudella ja niiden vertailumahdollisuuksia eri aikajaksoilla.


Väppiin voit rekisteröityä täältä.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top