Tiedotteet

Suomen neljänneksi suurin ja kasvuhaluisin energiapalveluyhtiö on perustettu

Julkaistu 21.6.2018 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima Oyj, Jyväskylän Energia Oy, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy allekirjoittivat uuden sähkönmyyntiin ja energiapalveluihin keskittyvän valtakunnallisen yhtiön perustamissopimuksen 21.6.2018 Jyväskylässä.

Siilinjärven Toivalan kaukolämpöverkko laajenee

Julkaistu 20.6.2018 - Kategoriassa Tiedote

Siilinjärven–Kuopion varuskunta-alueen lämmitysratkaisun toimittajaksi on valittu Savon Voima. Savon Voima liittää Siilinjärven–Kuopion varuskunta-alueen Vuorela–Toivala -alueen kaukolämpöverkkoon vuosina 2018–2019 rakennettavalla kaukolämpöputkella.

Uusi varalämpökeskus turvaa Maaningan taajaman kaukolämmön saatavuuden vuosiksi eteenpäin

Julkaistu 13.6.2018 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima on aloittanut Maaningan Jukolantien varalämpökeskuksen rakennustyöt. Maaningan kaukolämpöverkkoon investoidaan 2,3 MW tehoinen kevyt polttoöljykäyttöinen varalämpökeskus, joka korvaa vanhan, elinkaarensa päässä olevan varalämpökeskuksen.

Yhteistyöllä onnistunutta sähkökauppaa ja edullista energiaa

Julkaistu 12.6.2018 - Kategoriassa Tiedote

Kuvassa vas. Gebwell Oy:n varatoimitusjohtaja Janne Rahunen kättelemässä Savon Voiman avainasiakaspäällikkö Juha Parviasen kanssa. Rahunen on innostunut sähköisestä liikenteestä ja on tyytyväinen Nissan Leaf sähköauton omistaja. Hän vieraili Savon Voiman Pihapartyissa kesäkuussa, jossa oli mahdollisuus mm. koeajaa erilaisia sähköautoja sekä -polkupyöriä.

Ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys, Gebwell Oy, on tyytyväinen Savon Voiman asiakas jo seitsemättä vuotta. Sähköenergian hankintasopimuksen lisäksi Savon Voima tarjoaa Gebwellille salkunhoidollista neuvontaa. Salkunhoitajien näkemys markkinoiden hintakehityksestä toimenpidesuosituksineen ovat osuneet kohdilleen. Konkreettisesti tämä tarkoitta sitä, että ostoja on osattu tehdä oikea-aikaisesti ja asiakas saa nyt nauttia edullisesta sähkön hinnasta.

Savon Voiman ja Gebwell Oy:n yhteistyö on ollut pitkäjänteistä, sähkön hinnan elämistä ja siihen liittyvien työkalujen soveltamista, nopeasti kasvavan yhtiön tarpeisiin sopivaa.

- Seuraan sähkömarkkinoita aktiivisesti ja Savon Voiman ammattilaiset ovat toimineet erinomaisena keskustelukumppaneina kiinnityksiä tehtäessä. Tästä vuoropuhelusta yrityksemme tulee nauttimaan seuraavien vuosien ajan, kun sopivasti vuosiksi kiinnitetty sähkönhinta jäänee reippaasti alle toteutuvien Spot-markkinahintojen, toteaa Gebwell Oy:n varatoimitusjohtaja Janne Rahunen.

Rahunen antaa erityiskiitosta Savon Voiman yritysmyynnin sekä salkunhallinnan ammattilaisille ja listaa muun muassa henkilökunnan huippuluokan osaamisen sekä erinomaisen tavoitettavuuden. Aina saa apua, jos jokin jää askarruttamaan hän kehuu. Lisäksi hän antaa kiitosta hyvästä viikoittaisesta markkinakatsauksesta, jossa on perustellut näkemykset markkinoiden tilasta sekä tulevasta kehityksestä:

- Saamamme näkemykset eivät ole mitään tuuliviiri-osastoa, joka miellyttää erityisesti tällaista pörssin sielunelämää ymmärtävää, Rahunen naurahtaa ja jatkaa, - Yrityksemme sähkönhankinta on mennyt viimeisten vuosien ajan nappiin.

- Sähkömarkkinoiden hyödyntäminen kilpailukykyisen ja vakaan sähkön hinnan saavuttamiseksi on aina yhteinen tavoite asiakkaidemme kanssa, komppaa Savon Voiman avainasiakaspäällikkö Juha Parviainen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ammattilaisiimme. Lisätietoja monipuolisista yrityspalveluistamme löydät täältä.

 

Gebwell Oy

Gebwell Oy on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin, valmistaen ja myyden kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissa. Maalämpöpumput, varaajat ja kaukolämmönjakokeskukset valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti. Asiakkaita ovat LVI- ja rakennusalan ammattilaiset, joille tarjotaan valmiit ratkaisut kuluttajien ja muiden asiakkaiden palvelemiseen.

Savon Voima

Savon Voima Oyj on energian, teknologian sekä informaation innovatiivinen yhdistäjä, joka tuottaa sähkö-, kaukolämpö- ja salkunhallintapalveluja. Näiden kehittämisessä olemme suunnannäyttäjä. Meillä energiantuotantoon käytetyt polttoaineet ovat yli 95 prosenttisesti kotimaisia. Savon Voima -konserniin kuuluvat emoyhtiön ohella sähkön siirtopalveluja tuottava Savon Voima Verkko Oy ja energia-alan sijoituspalveluja tarjoava Savon Voima Salkunhallinta Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkön tuotanto ja siirto, kaukolämmön tuotanto ja myynti, sähkön myynti ja energia-alan sijoituspalvelut sekä uudet energiaratkaisut, kuten aurinkosähkö, kysyntäjousto sekä sähköinen liikenne.

Savon Voima -konsernin osavuosikatsaus 1/2018

Julkaistu 1.6.2018 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima -konsernin liikevaihto oli tammi–huhtikuun aikana 77,9 miljoonaa euroa, kasvaen 9,1 prosenttia. Kasvu perustui edellisvuotta kylmemmän kevään ja lisääntyneen yritysasiakasmyynnin volyymin kasvuun sekä sähkön siirtohintojen nousuun edellisen vuoden vastaavasta ajankohdasta. Liikevoitto oli 24,2 miljoonaa euroa, kasvaen 20,2 prosenttia.

1 2 ... 43 Next

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala
asiakaspalvelu
017 224 400
vaihde 017 223 111

Maksuttomat 24H vikapalvelunumerot:
Sähköviat:
0800 307 400
Kaukolämpöviat:
0800 307 800

Scroll to top