Tiedotteet Joulukuu 2019

Savon Voima ostaa Fortumilta Joensuun kaukolämpötoiminnan

Julkaistu 20.12.2019 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima on tänään allekirjoittanut kauppasopimuksen Fortumin Joensuun kaupungin kaukolämpöliiketoiminnan ostamisesta. Kauppa kattaa sähkön- ja lämmönyhteistuotantolaitoksen sekä merkittävän kokoisen kaukolämpöverkon varalämpökeskuksineen. Samalla Savon Voima sitoutuu energiantuotannon osalta viemään eteenpäin Joensuun kaupungin ilmasto-ohjelmaa kohti hiilineutraalia kaupunkia.

Sähköverkon reunavyöhykehakkuilla vältetään sähkökatkoja ja parannetaan toimitusvarmuutta Konneveden, Vesannon, Keiteleen, Pielaveden ja Iisalmen alueella

Julkaistu 19.12.2019 - Kategoriassa Tiedote

Suurjännitteisten johto-osuuksien vika-alttiuden minimoimiseksi Savon Voima on pilotoinut reunavyöhykehakkuita, jonka seurauksena työtä jatketaan noin sata johtokilometriä vuosittain, nyt Konneveden Vesannon, Keiteleen, Pielaveden ja Iisalmen välisellä alueella. Tavoitteena on saavuttaa viiden vuoden kuluttua puuvarmuus suurjännitelinjoilla.

Toivala–Vuorela-alueen kaukolämpö valmiina uudelle vuosikymmenelle

Julkaistu 19.12.2019 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voiman Siilinjärven Toivala–Vuorela-alueen kaukolämmön tuotantoon vuonna 2019 tehdyt investoinnit ovat valmistuneet suunnitellusti. Takojantien biolämpökeskukselle rakennettiin savukaasujen pesu- ja lämmöntalteenottolaitteisto, jonka avulla saavutettava energiansäästö vastaa noin 400 omakotitalon lämmöntarvetta.

Sähköverkon raivaus- ja vierimetsänhoitoalueet on nyt julkaistu uudelle karttapohjalle

Julkaistu 17.12.2019 - Kategoriassa Tiedote

Vastaamme omalla verkkoalueellamme sähköverkon kunnossapidosta ylläpitämällä verkon kuntoa ja turvallisuutta. Johtoalueiden huoltoraivauksella ja oksinnalla sekä vierimetsien ja reunavyöhykkeiden hoidolla huolehdimme sähkönjakelun varmuudesta. Olemme nyt julkaisseet paikkatietoon perustuvan kartan, jonka avulla alueiden maanomistajat ja asukkaat pysyvät kärryillä, missä milloinkin sahat soivat ja metsäkoneet rouhivat.

Savon Voima ja Kuopion Energia palvelevat asiakkaita jatkossa yhteisessä palvelukeskuksessa

Julkaistu 17.12.2019 - Kategoriassa Tiedote

Savon Voima ja Kuopion Energia ovat solmineet sopimuksen yhteisestä palvelukeskuksesta, jossa jatkossa palvellaan molempien asiakkaita keskitetysti. Savon Voiman toimitiloissa sijaitsevaan yhteiseen palvelukeskukseen kootaan asiakaspalvelun ja laskutuksen henkilöstö molemmista konserneista vuoden vaihteesta alkaen.

1 2 Next

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top