Osallistuminen lähialueen kehittämiseen

Haluamme olla mukana asiakkaidemme elämässä muullakin tavoin kuin pelkkänä energiantoimittajana. Valitsemme toimialueeltamme yhteistyökohteita vuosittain periaatteella, jolla edistämme lähialueen kehittämistä ja elävöittämistä.

Vuonna 2015 annoimme tukea Leppävirran Kotalahden kyläyhdistykselle frisbee-radan rakentamiseen, kohdistimme joulukorttirahat vähävaraisten lasten urheilutoiminnan tukemiseen Iisalmessa ja Siilinjärvellä sekä tuimme useita toimialueemme urheiluseuroja nuorisourheilussa.

Lisäksi meillä on myös pidempiaikaisia kumppanuuksia eri puolilla toimialuetta ja yhtenä esimerkkinä näistä on muun muassa peruskoulun 6.- ja nyt myös 9.-luokkalaisille suunnattu Yrityskylä-oppimisympäristö, jossa nuoret tutustuvat yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden maailmaan.

Yhteistyökumppaneita valittaessa arvostamme erityisesti seuraavia seikkoja:

  • Kumppanilla on tarjottavana valmiiksi mietitty kokonaisuus, johon tukemme tulee kohdistumaan. 
  • Tarjottava yhteistyö linkittyy Savon Voima Verkon jakelualueelle ja se näkyy jollain lailla positiivisesti Savon Voiman asiakkaiden elämässä ja sitoo heitä voimakkaammin tuotteidemme ja palveluidemme käyttäjiksi.
  • Kumppanin toiminta on eettisesti vahvalla pohjalla.
  • Urheilussa kohdistamme tukemme mieluummin seuroihin kuin yksittäisiin joukkueisiin tai yksilöurheilijoihin.

Suhtaudumme positiivisesti pieniinkin paikallisiin tempauksiin tai tapahtumiin. Poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan emme yhteistyösopimusten puitteissa osallistu ja myös moottoriurheilu on jätetty muiden toimijoiden sponsoroitavaksi.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top