Osallistuminen lähialueen kehittämiseen

Haluamme olla mukana asiakkaidemme elämässä niin arjessa kuin vapaa-aikana. Yhtenä merkittävänä tapana ovat vuosittaiset yhteistyösopimukset eri tahojen ja toimijoiden kanssa. Maantieteellinen kotimarkkina-alueemme on laaja ja kumppanivalinnoissa tavoittelemme mahdollisimman laajaa peittoa koko tällä alueella. Siksi kumppaniverkostomme on määrällisesti suuri koostuen muutamasta suuresta ja useista kymmenistä pienemmistä yhteistyösopimuksista.  

Vuonna 2017 teimme yhteistyötä muun muassa koko maakuntaa ja tietysti myös Suomea edustavien keihäänheittäjien Marjaana Heikkisen ja Antti Ruuskasen kanssa. Marjaanahan voitti hopeaa kesän parayleisurheilun MM-kisoissa Lontoossa. Antin kesä meni puolestaan ilman kilpailuja toipuessa edellisen syksyn olkaleikkauksesta. Uskomme molempien jatkavan hyviä esityksiään ja yhteistyömme heidän kanssaan jatkuu myös vuonna 2018. 

Perheet ja erityisesti lapset ovat yksi merkittävin kohderyhmä kumppanivalinnoissa. Tästä yhtenä esimerkkinä on jo vuonna 2011alkanut yhteistyö Yrityskylä-oppimisympäristön kanssa, jossa vuosittain vierailee noin 14000 kuudesluokkalaista koko Itä-Suomen alueelta tutustumassa yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden maailmaan.

Yrityskylä 2018 - Savon Voima

Itä-Suomen Yrityskylässä Kuopiossa Savon Voiman konttorilla työskentelivät mm. Riku ja Onni Leppävirran Kurjalan koulun kuudennelta luokalta.

Yhteistyökumppaneita valittaessa arvostamme erityisesti seuraavia seikkoja: 

  • Kumppanilla on tarjottavana valmiiksi mietitty kokonaisuus, johon tukemme tulee kohdistumaan.  
  • Tarjottava yhteistyö linkittyy Savon Voima Verkon jakelualueelle ja se näkyy jollain lailla positiivisesti Savon Voiman asiakkaiden elämässä ja sitoo heitä voimakkaammin tuotteidemme ja palveluidemme käyttäjiksi. 
  • Kumppanin toiminta on eettisesti vahvalla pohjalla.
  • Urheilussa kohdistamme tukemme mieluummin seuroihin kuin yksittäisiin joukkueisiin tai yksilöurheilijoihin.

Suhtaudumme positiivisesti pieniinkin paikallisiin tempauksiin tai tapahtumiin. Poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan emme yhteistyösopimusten puitteissa osallistu ja myös moottoriurheilu on jätetty muiden toimijoiden sponsoroitavaksi.

Savon Voima Oyj

PL 1024
(Kapteeninväylä 5)
70901 Toivala

Asiakaspalvelu
017 224 400

Maksuttomat 24H- vikapalvelunumerot:

Sähköviat
0800 307 400

Kaukolämpöviat
0800 307 800

Vaihde 017 223 111

Scroll to top